1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.22 Discussion thread | Use Safe Mode before reporting

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Mar 29, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Ilovecarcrash101

    Ilovecarcrash101
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    96
    When i Enter/Exit from/to walking mode, the game laggs for 1 second. With using my mods, its a bit longer. And i also noticed in some situations that cars despawn when exit the vehicle. I crashed one car in front of me into a truck. So the car was crunched between my car and the truck. But once i exit the vehicle, that crunshed car got despawned. And on the picture down here, you will see some mesh face missing on the back seat. And one other bug i noticed. Which i am not sure was before the small fix patch of 0.22.1.0, is that i can see and control the vehicle interaction objects even when i am not in walking mode. So i always see the red box on the supported vehicles, no matter if i am in walking mode. This is also happening without any mods.
     

    Attached Files:

    • 20210402182849_1.jpg
    • 20210402170739_1.jpg
  2. MrAngry

    MrAngry
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    612
    My game doesn't work anymore in anything that isn't fullscreen mode, when launching for the first time I have to hit alt+enter for it to display anything. Already tried verifying files, deleting cache, restarting the PC and I still have this issue.
     
  3. Turbo49>

    Turbo49>
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2021
    Messages:
    2,706
    And in safe mode ?
     
  4. Sepehr

    Sepehr
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Aug 11, 2019
    Messages:
    306
    oh man. Hey Devs, Please Change the Description
    Screenshot2021-04-02211946.png Screenshot2021-04-02212259.png
     
  5. Penguin72

    Penguin72
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 11, 2020
    Messages:
    731
    Are you sure you are in the right version? The patch notes say the developers fixed this as of 0.22.1.

    upload_2021-4-2_14-3-45.png
     
  6. MrAngry

    MrAngry
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    612
    Not even safe mode helps, I have the most recent GPU driver (465.89). Trying to reinstall the game atm so we'll see how that goes.
     
  7. IDontKnow

    IDontKnow
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 31, 2020
    Messages:
    399
    I think the FPS Drop people are experiencing is because the game won't let your computer run more than 50% in task manager. I used to get 240 FPS on Grid, Small, Pure, but now I can't even get 70. This happens with every map.
     
  8. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    and you can still use the triggers even if you're not in walking mode
    --- Post updated ---
    also add the ability to hitch trailers in walking mode.
     
    • Agree Agree x 1
  9. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    831
    Really, very strange. My PC (Ryzen 5 1600) uses only 60% of CPU power with 6 AI at Italia map and (!) only 80% GPU (1050ti !!!!!!!). Previous versions were almost 100 GPU utilized. And FPS still very limited - less 40 FPS.
     
    • Agree Agree x 2
  10. XTreaserX

    XTreaserX
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    246
    eh why does my own configs dont show up or modded configs
     
  11. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    it might have reset your settings, go to options > user interface > show custom vehicles in vehicle selector
     
    • Agree Agree x 1
  12. XTreaserX

    XTreaserX
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    246
    its just gone
    --- Post updated ---
    will do thx
    they are gone :( i had so cool configs
     
  13. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    when launching the game in the update, did you see something about moving your user data? did you click yes?
     
  14. Franz027

    Franz027
    Expand Collapse

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    3,410
    I can't find those undercover lightbars
     
  15. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    still having this problem, I can't select anything in the new world editor
     
  16. XTreaserX

    XTreaserX
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    246
    not if i remember but idk i had some sunburst configs
     
  17. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    that's the legran, you can find the lightbars in body > roof accessory (change to concealed flashers)
    they are also included in the detective config of the legran, which is shown in that screenshot
     
  18. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    831
    Go to previous \\\\Documents\BeamNG.drive and copy that folder \vehicles to new destination.
     
    • Agree Agree x 1
  19. Franz027

    Franz027
    Expand Collapse

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    3,410
    The problem is this: I can't find in config and in the selector too
     
  20. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,359
    where are you looking?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice