1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.24 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Dec 2, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    320
    Yeah I meant hide in cockpit
     
  2. Nekkit

    Nekkit
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 30, 2018
    Messages:
    1,103
    put your glasses on mate :D
     
    • Like Like x 5
  3. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    320
    you must've accidentally pressed the tilde key, press it again to remove the code
     
  4. TroLLeX_

    TroLLeX_
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    58
    20211203172005_1.jpg
    At this position

    20211203172010_1.jpg
    is a 70 mph sign. but going over 30 will cause the police to chase you for speeding
     
    • Like Like x 5
  5. beamn driver

    beamn driver
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 22, 2021
    Messages:
    186
    I found another bug, I wanted to go to the map of Italy and chose the city of norte, clicked create a car and found myself at the point of creating a car by default (at the intersection), I also did not go to the western border of the USA, I wanted to find myself at the docks and appeared at the standard point of appearance in the city, only double-clicking will spawn the car where it is necessary
     
  6. hacker420

    hacker420
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 29, 2017
    Messages:
    60
    maybe it needs mtx to unblur it :p
     
  7. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    320
    yes, open options, then gameplay, then uncheck 'use mission mode'
     
    • Like Like x 2
    • Agree Agree x 1
  8. a plane guy

    a plane guy
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2021
    Messages:
    3,418
    Ah ok
     
  9. Antonio V00

    Antonio V00
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 29, 2017
    Messages:
    14
    I want the old ui back I don't have to be pressing buttons for basic SH*^t
     
    • Agree Agree x 2
  10. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    320
    Underglow is the same as foglights, alt + n
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  11. Antonio V00

    Antonio V00
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 29, 2017
    Messages:
    14
    the game crashed
     
  12. NicOz

    NicOz
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2019
    Messages:
    91
    There's a bug since 0.23 that if you click to spawn the AI Traffic Normal too fast it spawns the AI Traffic with Police.

    upload_2021-12-3_13-44-38.png
     
  13. KillerBee 2

    KillerBee 2
    Expand Collapse

    Joined:
    May 21, 2021
    Messages:
    13
    I can confirm that one,
    --- Post updated ---
    The one mod that I really hoped would not break and it does, The road grip editor. Man I am bummed.
    Nevermind It works... you have to reload the LUA
     
  14. NicOz

    NicOz
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2019
    Messages:
    91
    Freaky found a way to check and resize the UI Apps by overlaying with the lower menu bar.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  15. jakelooker

    jakelooker
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Messages:
    134
    The Vulkan rendering is looking interesting... I am running via Proton.

    Also (on Direct X) parts of road and the overview map are black.
     

    Attached Files:

    • 20211203165357_1.jpg
    • 20211203170449_1.jpg
    • 20211203170604_1.jpg
    #435 jakelooker, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
  16. beamn driver

    beamn driver
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 22, 2021
    Messages:
    186
    now it is impossible to arrange drag racing on the west coast there is no flag icon , and nothing appears on the grid map when hitting an exclamation mark
    --- Post updated ---
    after each update there may be a bunch of errors they will be corrected they will be released
     
  17. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    3,527
    this is the errors listed when i use the "load default vehicle" button
    it doesn't load anything

    upload_2021-12-3_17-2-15.png
     
  18. CatAstrophe05

    CatAstrophe05
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 8, 2020
    Messages:
    243
    this is what people who play in 4k think 1080p looks like
     
    • Like Like x 1
  19. jakelooker

    jakelooker
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2013
    Messages:
    134

    I does kinda look like 240p that's been upscaled.
     
  20. Frits12333NL

    Frits12333NL
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 5, 2017
    Messages:
    113
    Not sure if its my problem or something, but the clutch via steering wheel (I am using a 2006 Logitech G25) does not respond to anything, left shift does work. But not the clutch on actual steeringwheel...

    I checked key bindings, restarted the game and reconnected my steeringwheel... Anyone else has this problem or is it just me?
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice