1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.5.0.0 Discussion/Feedback/Bugs-Reporting Thread - READ #1 POST!

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Dec 18, 2015.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. gmaksi83

    gmaksi83
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    336
    Hi. thanks for the devs this fantastic update... the fire and the tuning, etc. surprised me... it is impressive!
    The game work fine for me!
    What can i say more...keep up the good work...and have a great christmas!
    20151219_211237.jpg :)
     
    • Like Like x 10
  2. ecorey45

    ecorey45
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 25, 2013
    Messages:
    10
    this newest update is awesome love all the different options on the vehicles but could you guys do more offroad stuff for the trucks like solid front axles, more aggressive tires and wheels and maybe different rollcages, rockslider/side steps and bumpers since i really enjoy the off-roading aspect this game has
     
    • Like Like x 1
  3. Bubbleawsome

    Bubbleawsome
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    1,878
    Nothing is wrong, it just sounds very odd. Maybe it's just because I've never heard a tire explode before, but it sounds very... light? Echo-y? Something like that. Almost like someone clapping.
     
  4. TheAdmiester

    TheAdmiester
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    541
    Not sure if it's a cache/config glitch or an issue with the vehicle itself:

    The Vanster's (the non-heavy configs, seems to happen on the V8, Drift, Police, etc) main dashboard dials clip into the background above a certain point. The tachometer clips at 2000rpm and the speedometer clips at around 20mph. Got some screenshots of it happening with the tach.
    Untitled.png Untitled1.png
     
  5. Bubbleawsome

    Bubbleawsome
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    1,878
    Found a bug, if you use freecam after going into camera mode it moves like you're still in camera mode.
     
    • Like Like x 1
  6. Firepower

    Firepower
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    576
    It was already there before this update.
    Not an issue imo.
     
  7. yolo-phil

    yolo-phil
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2014
    Messages:
    200
    It´s very weird i have some issues so that i can´t control a car that i spawn next to another car with my G27 Racing Wheel. I can control it with my keyboard. But i stil find it anoying
     
    #207 yolo-phil, Dec 19, 2015
    Last edited: Dec 20, 2015
  8. Quotex

    Quotex
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    223
    Bug with the sunburst, The 1.8 FWD 2.0 FWD, 2.0 AWD Sport S, and 2.0 AWD Sport RS versions spontaneously combust after driving pedal-to-the-metal in on the flat map for ~5-8 Minutes.
     
  9. Bubbleawsome

    Bubbleawsome
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    1,878
    I'm not sure that's a bug
     
  10. Quotex

    Quotex
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 3, 2014
    Messages:
    223
    Engines are no where near the Redline, also it doesn't matter which transmission type, even the CVT does this, and it doesn't happen with any of the other vehicles i've tested.

    EDIT: The Roamer Fire-chief and Off-road Sheriff version seem to spawn with the Base steelies instead of the off-road wheels depicted in the vehicle select menu picture.
     
    #210 Quotex, Dec 19, 2015
    Last edited: Dec 20, 2015
  11. AMDFreak2006

    AMDFreak2006
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Messages:
    110
    I cant use the "special keys" on the T75.
    The "manual" for opening doors etc. is visible in the upper right corner, but I cant use them.
    No matter if I use my XBOX 360 Gamepad or the keyboard (both keys are shown in the "manual")

    This "multiple use" keys don't have any function on the T75 (normaly I have the head lights on the corresponding keys) but they don't seem to have any reaction on the T75 neither.
    On the other cars (the ones without such special keys) the keys (headlights, etc) are working normally and correct.

    Do I have to reset the key bindings first? (Thought this wouldn't be necessary anymore)
     
  12. FilsFilms

    FilsFilms
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 9, 2013
    Messages:
    575
    So.
    I'm still dissapoited.
    This went worse than I expected.
    Uses 5GB of my 8 available and 15FPS on the GRID MAP at low-settings.
    Just... I won't say anything anymore. Fix. Fix. Fix.
    (I've this problem with fps since 0.4.1.0 came out, so srs deeeevs :()

    Sys-specs:
    CPU: I5-4690K at 4.7ghz,
    GPU: GTX660 2GB,
    RAM: 8GB.
     
    #212 FilsFilms, Dec 19, 2015
    Last edited: Dec 20, 2015
  13. AMDFreak2006

    AMDFreak2006
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 11, 2013
    Messages:
    110
    Happens on the Hirochi SBR4 too sometimes!
     
  14. SuperNoob05

    SuperNoob05
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 4, 2015
    Messages:
    1,287
    Make sure to spawn either the version with the cargo box or the cement mixer, only works with them.
    --edit--
    @FilsFilms Do you have the D-Troxx 200BX mod installed? It absolutely destroyed the FPS for me. Try removing it and deleting the cache files for it, fixed it for me.
     
  15. gabester

    gabester
    Expand Collapse
    Vehicle Director
    BeamNG Team

    Joined:
    Jun 6, 2012
    Messages:
    2,657
    Fixed, thanks.
     
  16. gabester

    gabester
    Expand Collapse
    Vehicle Director
    BeamNG Team

    Joined:
    Jun 6, 2012
    Messages:
    2,657
    Fixed, thanks. I had moved some cargo floor nodes up to match the visual height of the mesh, and didn't realize they were ref nodes for the props.
     
  17. daniel_j

    daniel_j
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    335
    >gtx660 1gb
    uwotm8
     
  18. Firepower

    Firepower
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 17, 2015
    Messages:
    576
    He's talking about RAM I think.
     
  19. daniel_j

    daniel_j
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 3, 2013
    Messages:
    335
    the joke is the 660 only comes in 2gb
     
  20. youdidwhat!!

    youdidwhat!!
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 8, 2013
    Messages:
    722
    wait so do I don't I need to unpack mods ive always done it like that just in case the zip was set up wrong I don't know where to put them if they are zipped
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice