Big Picture screenshot problem

Discussion in 'General Discussion' started by JuanPicasso, Aug 30, 2017.

  1. JuanPicasso

    JuanPicasso
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 30, 2013
    Messages:
    42
    Hi, i don't know why, but when i try to make a screenshot with the big picture mode, the photo always looks like this. In one more, in one less, but in all of them you can see the difference of colours. In my case i changed the button and i take this screenshot mode pressing F2.

    Can anyone help me please? Thanks!
     
    • Like Like x 1
  2. Banana Peels

    Banana Peels
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 23, 2016
    Messages:
    476
    I don't know how to help you, but that's a pretty good picture you took there.
     
    • Like Like x 1
  3. CaptainZoll

    CaptainZoll
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 10, 2016
    Messages:
    2,013
    I get a similar issue taking screenshots in The Crew, and I find that if I take the screenshot twice, the second picture works fine. might be a different issue though, idk.
     
    • Like Like x 1
  4. AwesomeRacer456

    AwesomeRacer456
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 12, 2015
    Messages:
    1,354
    I'm guessing it's due to the lighting.
    I had similar problems too, haven't found a way to fix it.
    Screenshot13.jpg Screenshot28.jpg
    1st Picture, noticed the top where the lighting changed of the sky's brightness, and same goes for the 2nd picture in the top right corner.
     
    • Like Like x 1
  5. JuanPicasso

    JuanPicasso
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 30, 2013
    Messages:
    42
    Thanks! That's what dissapoints me, sometimes i took great photos that look bad due to this issue...

    Thanks for the other answers, i hope that someone can help with this.
     
    • Like Like x 1
  6. Dummiesman

    Dummiesman
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 17, 2013
    Messages:
    4,614
    Turn off SSAO in your PostFX menu, and it should fix itself.
     
    • Informative Informative x 2
    • Like Like x 1
  7. JuanPicasso

    JuanPicasso
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 30, 2013
    Messages:
    42
    Great! It seems that this has solved my problem... It's a shame that you can't take pictures with the SSAO, but at least, now it works.

    Thanks!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice