1. Game not starting lately?
    Fixed in 0.19.4.2
    More information available here

    Dismiss Notice
  2. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice

WIP Beta released Bolide Track Toy 5

Bolide? Now Street legal hehe

  1. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    • Like Like x 1
  2. sarcasticastico

    sarcasticastico
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 28, 2016
    Messages:
    4
    I've noticed an issue with the car, and I don't think it's due to any other mods.
    Sometimes after being driven and shifted hard, the engine will begin to vibrate. This results in the clutch rapidly overheating. I'm not sure why the car does this, maybe it's something to do with the way the engine is attached to the chassis?

     
    #22 sarcasticastico, Jul 21, 2018
    Last edited: Jul 21, 2018
  3. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    Yeah also the thing is it do regularly only with those tires, I will try to figure whats going on.
    --- Post updated ---
    Thanks for the video tho this sure help me.
     
    • Like Like x 1
  4. mrgrimmonster

    mrgrimmonster
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    48
    its probably somthing on my end but i get a fatal exception please reload vehical
     
  5. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    yeah that prob on your side but if you know how, could you check the console and give me the error (everything that is red) just to be sure.
     
  6. Sithhy™

    Sithhy™
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 5, 2017
    Messages:
    2,436
    Do you have the "Covet More Engines" mod installed? If yes, remove it
     
  7. mrgrimmonster

    mrgrimmonster
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    48
    there is a lot of red
     

    Attached Files:

    • 2018-07-24.png
  8. Kueso

    Kueso
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2016
    Messages:
    3,549
    ok?
    As long as it works... I think its ok.
     
  9. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    emmm.., could you try do have only this mod on and see if it does this again. If yes its a compatibility and if not I will figure something.
    --- Post updated ---
    what is wierd is that the error is about the textures but I can clearly see that the textures are good in you picture.
     
  10. mrgrimmonster

    mrgrimmonster
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 10, 2013
    Messages:
    48
    its a mod that i have installed i have no clue what mod it could be
     
  11. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    Im sorry I can't do anything if its an other mod :(
     
  12. FLyInG 2 YoUr SoUL

    FLyInG 2 YoUr SoUL
    Expand Collapse

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    5,131
    You are using RGBA/Uncompressed DDS textures. While they would show up correctly in game, game doesn't officially support them yet and console will throw errors.

    You also have a missing link warning for torqueReaction nodes. You probably have those listed nodes as torqueReaction nodes in the engine definition, but then said nodes are not found/undefined in your mod.
     
  13. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    can you use my mod or does it do the same thing as im?
     
  14. FLyInG 2 YoUr SoUL

    FLyInG 2 YoUr SoUL
    Expand Collapse

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    5,131
    Will test when I get home and let you know! :)
     
  15. Gabe666

    Gabe666
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 14, 2013
    Messages:
    27
    I was getting "Fatal exception please reload vehicle" but found out it was the Bolide Corse mod that was causing it. For some reason they don't seem to work together. Hope this helps anyone else with the same issue.
     
    • Informative Informative x 1
  16. Untouchable7809

    Untouchable7809
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 27, 2014
    Messages:
    124
    Still getting the error
     
  17. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    Its weird because the bolide corsa mod is not the problem, cause I installed it and my mod work fine. Untouchable you should try by removing your other mods to see what mod is causing this problem, if you find the problematic mod. I will make an update to make it compatible. If its not the mods, reinstall your game or clear your cache. If these things does nothing I am sorry, but I can't help you.
     
  18. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    I will be gone until the 18th. So I won't respond to anybody unless I got internet (will be pretty rare)
     
  19. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    20180831180125_1.jpg
     
    • Like Like x 4
  20. ItsYourBoi

    ItsYourBoi
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 8, 2015
    Messages:
    360
    • Like Like x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice