1. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

Unsolved Crash when trying to load new mod

Discussion in 'Mod Support' started by WinnebagoMan, Mar 15, 2018.

  1. WinnebagoMan

    WinnebagoMan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    105
    I've spent the last 2 weeks or so working on a new mod (oops, spoilers!). I just finished the last of the Jbeam issues stopping it from loading the basic mesh and went to spawn the vehicle. Instead of quitting right away and resetting the camera (like it does when there were issues with the jbeams) it simply crashes to desktop while the loading icon is still showing. Looking at the log file isn't giving me any real information other than the last object it loaded was the steering pump, which for some reason it's calling for twice. Any help is appreciated.
     

    Attached Files:

  2. WinnebagoMan

    WinnebagoMan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    105
  3. TWilliams458

    TWilliams458
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 26, 2016
    Messages:
    452
    I'm not a modding expert but I'll try and help. It's probably the coding, which I'm good at.
    --- Post updated ---
    Which JBeam file would have the steering pump?
     
    #3 TWilliams458, Mar 22, 2018
    Last edited: Mar 22, 2018
  4. WinnebagoMan

    WinnebagoMan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    105
    I believe it's in the fbody_suspension_F Jbeam
     
  5. TWilliams458

    TWilliams458
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 26, 2016
    Messages:
    452
    Oh alright.
     
  6. WinnebagoMan

    WinnebagoMan
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 6, 2015
    Messages:
    105
    Any progress?
     
  7. TWilliams458

    TWilliams458
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 26, 2016
    Messages:
    452
    I worked out in the coding that its in one of these coding arras. You've probably already worked this out but not sure why its doing it. I think you might have a steering pump on the left and right because as you can see in the attached images there is fx2 followed by either a l or r. The l or r must mean left or right as there was a l or r on both the cars doors when they were loading within the coding. There might be a line in the JBeam coding that decides whether there is a left and/or right steering pump. Will have to look more into it mate.
     

    Attached Files:

    • Screenshot2.png
    • Screenshot3.png
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice