1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

Digital Gauge/ Screen Gauge

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by BaileyLSX5, May 3, 2022.

  1. BaileyLSX5

    BaileyLSX5
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 18, 2022
    Messages:
    195
    ive been trying to get this working for awhile now for the fifth gen camaro im making, the digital gauge thats supposed to be in the center of the of the two main gauges. and well. i just cant get it to work, like i have it holding the texture, its just that the car refuses to move, or steer and has no sound, no the game isnt paused. it says the engine is running but its not i guess. im pretty sure its the jbeam thats the issue, but ill post some Screen shots below so you all can take a look.

    In Game Screenshots:


    File Screenshots:


    Jbeam Screenshots:


    Blender Screenshots:
     

    Attached Files:

    • image_2022-05-03_124500735.png
    • image_2022-05-03_124724502.png
    • image_2022-05-03_124739054.png
    • image_2022-05-03_124755781.png
    • image_2022-05-03_124802213.png
    • image_2022-05-03_124807981.png
    • image_2022-05-03_124813659.png
  2. NOCARGO

    NOCARGO
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2019
    Messages:
    1,503
    Do you see that square bracket after 'stages' in your materials file ? Well it doesn't seems to have a corresponding closing bracket, so you might want to check that the materials file code is set up correctly. I'm not suggesting that this might cause the vehicle being disabled due error or simply not running due faulty code. That might be jbeam error. I haven't worked with the newer gauge code inside the jbeam yet. I see stuff being marked out in the powertrain part of the gauge section (don't know if this might cause error), but perhaps you missed comma or bracket somewhere. I suggest reverting step by step until the car runs (and works properly) again if none of the above are the case.
     
  3. BaileyLSX5

    BaileyLSX5
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 18, 2022
    Messages:
    195
    that sadly didnt work, im gonna attach what the console says and the changes i made to the jbeam and material file. Its really weird cause sometimes when i do ctrl+L/ctrl+R ill here the engine however it wont allow the car move or steer still. this was after i deleted the // under powertrain.
     

    Attached Files:

    • image_2022-05-03_152844767.png
    • image_2022-05-03_153202797.png
    • image_2022-05-03_153248910.png
    • Like Like x 1
  4. NOCARGO

    NOCARGO
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2019
    Messages:
    1,503
    Again, I've got no experience using the 'new gauges jbeam code' yet, but clearly the console is referring to it. Sadly I've got no time left today to delve into this but I bet if you temporary remove or unmark the gauge stuff inside your jbeam that the car will work again. From thereon you could perhaps start working step by step to see what gives and what don't.
     
  5. BaileyLSX5

    BaileyLSX5
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 18, 2022
    Messages:
    195
    i appreciate you! but we did figure it and all is good now! thanks!
     
    • Like Like x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice