1. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.20 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

f10 not working

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by supra4life, Jun 1, 2020.

  1. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    403
    I frequently use the script AI manager and of course, open that whole menu with the f10 key. I can't open it anymore. It acts like I press alt+u and remove the gui. All the speedometers and ai control and UI apps go away and it won't open the menu.
     
    • Agree Agree x 1
  2. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Administrator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,702
    #2 Nadeox1, Jun 1, 2020
    Last edited: Jun 1, 2020
  3. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    403
    The problem does not occur in safe mode although I only installed one new map mod before it stopped working. It had always worked with my current mods before. I removed the new map and it still does not work. And when I try and send a support ID it freezes up and says unable to submit Information. A working internet connection is required yet it still gave me an ID. ID= 75308
    --- Post updated ---
    Also when i press f10, a yellow box with an arrow on the front of it appears under my car
     
  4. DaddelZeit

    DaddelZeit
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 17, 2019
    Messages:
    789
    I had that same problem.
    Clear cache, Delete every user interface app you have, delete this (if you have it) , reset your UI (User Interface Apps > Reset), Then delete many many many mods.
    --- Post updated ---
    Thats the spawnmarker.
     
    #4 DaddelZeit, Jun 2, 2020
    Last edited: Jun 2, 2020
  5. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Administrator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,702
    Your issue is caused by some mod.
    Your logs contains traces of custom scripts which are really broken.
     
  6. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    403
    Also when i press f10, a yellow box with an arrow on the front o
    Is there a way to identify the mod because I really don't want to have to reinstall the game because I have so many mods. Would I have to restart the game to see an effect every time I disable a mod?
     
  7. HeadlightsThePerson

    HeadlightsThePerson
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 14, 2019
    Messages:
    526
    Does your keyboard have a key that says “Fn”? If so, the press and hold, then click f10.
     
  8. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    403
    Ok i tried it with all my mods deactivated and it still wont open.
    --- Post updated ---
    I think ima have to reinstall the game
     
  9. HeadlightsThePerson

    HeadlightsThePerson
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 14, 2019
    Messages:
    526
    Did you try my suggestion?
     
  10. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Administrator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,702
    Your game logs said something about fuelStations.lua or similar.
    Sometimes disabling mods is not enough if the mod is broken enough, and may still affect the game.

    Since the issue does not also happen in Safe Mode, that's very likely your cause. You have to remove the mod causing that, disabling it alone does not seem to do it.
     
  11. DaddelZeit

    DaddelZeit
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 17, 2019
    Messages:
    789
    • Agree Agree x 1
  12. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    403
    Ahh yeah that's it. Thanks!
    --- Post updated ---
    I also have an issue with east coast. XD I made it so that it was raining for car crash aesthetic with the world editor. I don't remember what I did and I can cant turn it back
     
  13. DaddelZeit

    DaddelZeit
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 17, 2019
    Messages:
    789
    Go to BeamNG.drive (the userfolder)/levels and delete east_coast_usa.
     
  14. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    403
    And then what? Reinstall the game again?
     
  15. SuperAgentAlex

    SuperAgentAlex
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 23, 2020
    Messages:
    209
    no, you don't have to reinstall
    Go to your BeamNG documents folder and delete east_coast_usa from the levels folder. It will delete any map changes.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice