1. Trouble with the game?
    Try the troubleshooter!

Dismiss Notice
  2. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

Dismiss Notice

G29 i tryb multiplayer

Discussion in 'General Discussion' started by Kasper2002, Jun 26, 2022.

1. Kasper2002

Kasper2002
    Expand Collapse

Witam niedawno kupiłem g29 w super stanie nową kierownica działa w beamng jednakże mam pytania oczekuję odpowiedzi z góry dziękuje:

- czy w grze beamng drive działają wibracje na g29. Jak je ustawić?

- Mam na myśli wibracje przy najeżdzaniu na dziury itp.

- czy w beamng drive istnieje potężny serwer multiplayer na którym jeżdzi bardzo dużo graczy?

Czekam na odpowiedzi pozdrawiam k.r

2. Sithhy™

Sithhy™
    Expand Collapse

Cześć :)

Na początek, polecam pisać wiadomości po angielsku, będziesz miał większą szansę na odpowiedź. Jeśli nie znasz angielskiego, zawsze możesz użyć translate.google.com i skopiować przetłumaczoną wiadomość tutaj. Co do twojego zapytania, to tak, BeamNG obsługuje Force Feedback i powinien być on włączony domyślnie jeśli używasz kierownicy. Jeśli nie jest, po prostu przejdź do opcji w grze -> Sterowanie -> Force Feedback, wybierz swoją kierownicę, zaznacz 'Enabled' i poeksperymentuj z ustawieniami.

upload_2022-6-26_23-18-42.png

Co do serwerów multiplayer, to nie jestem w stanie odpowiedzieć, jako że nie gram zbytnio w tym trybie, lecz nie oczekiwałbym zaludnienia niczym z GTA albo Minecraft, jako że BeamNG nie znosi dużej ilości aut najlepiej

3. Kasper2002

Kasper2002
    Expand Collapse

Dziękuje za odpowiedź

1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice