1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.24 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

how do i activate debug options

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by trm7, Dec 3, 2021.

  1. trm7

    trm7
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    201
    there used to be a setting you could activate that added a bug symbol on the left side menu bar that when clicked allowed you to duplicate your car, remove others, remove current, ect. Where do i find that now? its a pain to go back into the car menu constantly when i wanna duplicate something again. Also it sucks not being able to remove all cars with a button press.
     
    #1 trm7, Dec 3, 2021
    Last edited: Dec 3, 2021
  2. Andryusha

    Andryusha
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 28, 2020
    Messages:
    219
    Try 'E' button?
     
  3. Gamergull

    Gamergull
    Expand Collapse
    BeamNG Team

    Joined:
    Jun 3, 2018
    Messages:
    351
    This is now a tab in the Vehicle Config menu:
    vehicle-debug-tab.jpg
     
    • Like Like x 2
  4. trm7

    trm7
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 25, 2016
    Messages:
    201
    Thanks. I wanted to fill a van with chairs but couldn’t for the life of me find the debug menu lol.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice