1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice
  2. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.25 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

How do I use the transbrake

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by bedaso, Apr 23, 2018.

  1. bedaso

    bedaso
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 29, 2018
    Messages:
    27
    how do I use it? When I press the keys nothing happens
     
    #1 bedaso, Apr 23, 2018
    Last edited: Apr 23, 2018
  2. Gregory TheGamer

    Gregory TheGamer
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 22, 2014
    Messages:
    1,019
    The transbrake should first be bound in the control settings menu, and then you need to use a gearbox that actually supports it. The Drag transmissions of the Burnside, Barstow, and Moonhawk all have this.
     
    • Agree Agree x 1
    • Informative Informative x 1
  3. [HHA] Midnightrider

    [HHA] Midnightrider
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 26, 2017
    Messages:
    56
    i know this is old but i have the 2 speed drag trans in the h series van if i add the heavy duty locking torque converter does this give me a transbrake sorry im new to all this
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice