1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

lack of RAM

Discussion in 'General Discussion' started by meije2005, May 19, 2019.

  1. meije2005

    meije2005
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    5
    hello I come in the forum because I play on a PC can powerful and after Bench session my game is slow because I lack RAM so I want to know if it is possible to remedy a problem

    thank you for taking the time to read my message (sorry for my English I use google translation)

    Meije2005
     
  2. seggy1

    seggy1
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 17, 2013
    Messages:
    56
    I think you might just have to buy more RAM. I can run the game fairly smoothly with 8 GB, not on top settings though.
     
    • Agree Agree x 1
  3. lyndon123

    lyndon123
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    556
    by powerful, do you mean powerful for 2019, or powerful for 2006? if it is option 2, yhen that is your option. if it is option 1. i would buy some more ddr3/4 and you will be fine
     
  4. default0.0player

    default0.0player
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 30, 2018
    Messages:
    1,650
    The 0.16 update optimization at the cost of longer loading time and more RAM usage. I'm using 8GB RAM is okay but the usage is significantly more than before 0.16
     
  5. meije2005

    meije2005
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 12, 2019
    Messages:
    5
    Thank you
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice