1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

Outdated Random Tour 1.4.1

Drive from somewhere to somewhere else! It's different each time!

  1. PainyTOXA

    PainyTOXA
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Messages:
    54
    Wonderful mod, but there're a couple of things those bug me out:
    0. Cant restart the _same_ scenario. Is it possible at all?
    1. Very big difference between amount of checkpoints. Sometimes it's 3, sometimes 500+. Maybe splitting scenarious to a easy (1-30), medium (31-70), hard (71-150) and 'lol nolifer' (300+) is a solution? If only 'scenarios' menu would allow us to stack them to groups...
    2. No detection for a broken car. I recommend you not to use the 'motor is off - car is broken' idea because lots of us use More Features Mod, which allows us to stop, start and stall the engine. Instead think about detection for 'Engine broken', 'Driveshaft broken' and 'Car doesnt move for 10 seconds (or speed is below 3kmph for 10 seconds)'. Would be an interesting addition, and _only_ if you have time and will to work on it. It's not so high priority.
    3. And enabling Ctrl+drag for taking the car out of the dirt or unrolling it would be nice, if possible.

    Have you thought of making "Random chase" scenarios? Same logic - two random cars, random starting place (on very close checkpoints), AI set on 'flee', detection of engine and/or driveshaft break and 10 seconds not moving. I would've played the hell of it! :)
    UPD: Just thought about "Random runaway" (stay alive for N minutes or more than M distance or destroy opponent, AI on 'Chase'), "Random race" (2-3-4-10 cars, AI on 'Manual' mode (currently not working), all follow the checkpoints, first one finishes wins) and "Random FAST tour" (Helluva of checkpoints for you, AI on 'Chase', complete the tour or die trying).

    Thanks for reading, and thanks for this mod.
     
    #61 PainyTOXA, Jul 15, 2016
    Last edited: Jul 15, 2016
    • Like Like x 1
  2. Bobby Joe

    Bobby Joe
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Messages:
    63
    I spawn as a cone on every scenario, and I have been searching why, and that was no help. I have the latest BeamNG and the latest mod.
     
    #62 Bobby Joe, Aug 8, 2016
    Last edited: Aug 8, 2016
  3. PainyTOXA

    PainyTOXA
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 29, 2013
    Messages:
    54
    Install and enable BNSE - link in the "Overview" tab.
     
  4. Bobby Joe

    Bobby Joe
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Messages:
    63
    Nope. I did that and I was still that stubborn cone

     
  5. Berke

    Berke
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 9, 2016
    Messages:
    95
    random runaway and Chase would be AWSOME
     
  6. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    10,878
    Just saying, but you restarted the game after installing BNSE?
     
  7. Bobby Joe

    Bobby Joe
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2016
    Messages:
    63
    Now that I think about it, I can't even remember. Ill try again
    --- Post updated ---
    I did restart it. Still a cone. Is it possible that I could of installed BNSE wrong?
     
  8. youwerelucky

    youwerelucky
    Expand Collapse

    Joined:
    May 28, 2014
    Messages:
    159
    Maybe this helps:
     
  9. Josef733

    Josef733
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 14, 2014
    Messages:
    76
    Hoping this mod will get an update soon. I know it certainly will once the Italy map comes out.
     
  10. Mrsmasher350

    Mrsmasher350
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 22, 2013
    Messages:
    19
    i only have one problem with this, no matter how many maps i load, or how many times i reload the scenario, it always loads me in as a traffic cone.
     
  11. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    104
    Waht
    Why was my post deleted?
    I am literally asking for support
    The scenario doesn't start at all after two or more tries
    Yes, I did delete the plugin you told me to install
    Three times actually.
     
  12. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    10,878
    No post has been deleted (I can see them).
    You have not posted anything at all previously.
     
  13. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    104
    Oh?
    I didn't?
    I got this in my notifications:
    "Your review of the resource Random Tour was deleted. Reason: Please use the thread of this mod ask for support, not the reviews. Thanks"
    It must have been a glitch or something. Sorry about that :/
     
  14. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    10,878
    Oh that.
    Because you asked for help in a review, while review are meant to rate a mod, not to ask for help.
    You ask help on the thread (this one), not in the reviews.
     
  15. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    104
    Oh.
    Right.
    I guess I misread that
    Sorry about that
     
  16. KittenTamer101

    KittenTamer101
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 10, 2016
    Messages:
    1
    Will this ever be updated? This was one of my favorite mods and it hasn't seen any attention for almost 2 years now.
     
  17. Evandman12345

    Evandman12345
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 23, 2017
    Messages:
    452
    It good but just try to not bump a thread