1. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice

WIP Beta released Satsuma AMP/ GL / GT

Discussion in 'Land' started by Dayz Me Rollin', Nov 21, 2018.

  1. dickheadjr

    dickheadjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 27, 2020
    Messages:
    8
    it worked thanks
     
  2. ParadoxShiba

    ParadoxShiba
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2020
    Messages:
    178
    The car feels perfect and looks pretty cool, only thing I might suggest is like an extremely weird time attack version (Ik ik its weird for me to ask about this, but hey, at least it's gonna look interesting)
     
  3. Dayz Me Rollin'

    Dayz Me Rollin'
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    592
    ight
    sats1.png sats2.png
    wip still atm
     
    • Like Like x 5
  4. ParadoxShiba

    ParadoxShiba
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2020
    Messages:
    178
  5. Jakux

    Jakux
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 1, 2020
    Messages:
    228
    • Agree Agree x 1
  6. Born 2 Drive

    Born 2 Drive
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 17, 2019
    Messages:
    118
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  7. stale

    stale
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2020
    Messages:
    3
    ay so everything here is phenomenal and works great other than there not being any wheel hubs, none of the configs have em and theres nowhere to equip them
    it might be a covet mod issue, like something is conflicting or something
     

    Attached Files:

    • satsuma.png
  8. Kingkopa124

    Kingkopa124
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 12, 2015
    Messages:
    26
    Yea I’m having that problem too, it was working fine yesterday and now for some strange reason it doesn’t have tires
     
  9. Tha_Rambo

    Tha_Rambo
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 26, 2018
    Messages:
    3
    Why are the rims purple?
     
  10. stale

    stale
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2020
    Messages:
    3
    huh after just reloading it a handful of times it seems to work as normal
    this thing is phenomenal, easily now my favourite thing to drive
     

    Attached Files:

    • screenshot_2020-09-12_11-29-06.png
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  11. FlippyJimJams

    FlippyJimJams
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2020
    Messages:
    119
    Of course the one thread I care about it doesn't notify me of. awesome! I remember the first version. although, I have no wheels lmao
     
  12. SRG (Raptor 90)

    SRG (Raptor 90)
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 6, 2020
    Messages:
    5
    Radio? Dohc Inline 4?
     
  13. Dayz Me Rollin'

    Dayz Me Rollin'
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    592
    what about them
     
  14. SRG (Raptor 90)

    SRG (Raptor 90)
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 6, 2020
    Messages:
    5
    You cant turn the radio on and there is no engine that is titled 1700 cc dohc i4
     
  15. Dayz Me Rollin'

    Dayz Me Rollin'
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 8, 2016
    Messages:
    592
    Correct, it's mentioned in the changelog here
     
    • Agree Agree x 3
  16. SRG (Raptor 90)

    SRG (Raptor 90)
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 6, 2020
    Messages:
    5
    I dont really care about the radio that much but can you make an engine that is maybe an i5 or i6 for the satsuma because when the 1300 cc engine is at 90000 rpm it blows up and i want something to match the racing tachometer
     
    • Agree Agree x 1
  17. FlippyJimJams

    FlippyJimJams
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2020
    Messages:
    119
    Nvm it fixed itself. My favorite thing to do is make it explode
     
  18. dancio751

    dancio751
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 6, 2020
    Messages:
    9
  19. Jakux

    Jakux
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 1, 2020
    Messages:
    228
    • Like Like x 1
  20. Danill

    Danill
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 25, 2016
    Messages:
    1
    Hello, just couple of questions, my custom livery didn't appear in game, tried dds and png, how to make my custom livery usable in the game.
    tried to replace vandalised.dds with my custom livery, but got unremovable rust.
    sorry for bad english, it isn't my main language, thanks.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice