1. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

Unsolved Taillight problem (1/2)

Discussion in 'Mod Support' started by Diode, May 5, 2018.

  1. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    --- Post updated ---
    Even after removing the material.cs file
    it's always the same.
    @Nadeox1
     

    Attached Files:

    • chino_texture.jpg
    • chino_texture2.jpg
    • chino_texture3.jpg
    #1 Diode, May 5, 2018
    Last edited: May 5, 2018
    • Like Like x 2
  2. SubaruSTI07™

    SubaruSTI07™
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    2,390
    what car is that?
     
  3. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    1971 Plymouth Duster 340 VS29 ✌️
     
    • Informative Informative x 1
  4. SubaruSTI07™

    SubaruSTI07™
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    2,390
    nice! ;)
     
    • Agree Agree x 1
  5. burilkovdeni

    burilkovdeni
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 21, 2014
    Messages:
    1,010
    clear your cache.
     
  6. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    do not worry, I find why his does not work, my texture was broken but thanks ^^ for the like.
     
  7. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    Please Help Me for a minor problem:
    My texture on my wheel is inverse...
     

    Attached Files:

    • screenshot_00015.png
  8. Keys

    Keys
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 8, 2016
    Messages:
    2,935
    clear cache, or if this is a personal mod, just recalc normals or something idk :p
     
    • Like Like x 1
  9. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    After Clear My cache my all Work on The jbeam is reset (2 week) for nothing...
    but thanks anyway....✌️
     

    Attached Files:

    • chino_Fail.jpg
    #9 Diode, May 21, 2018
    Last edited: May 21, 2018
  10. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    11,804
    Please don't suggest to clear cache randomly.
    Especially if one is working on a mod, and he placed the files there, it will get rid of those.

    @Diode Go in Documents/BeamNG.drive/backup.
    Clear Cache should not delete anything, but move the files in that folder, so you should be able to recover your progresses.

    For the thing, it looks like you got the normals inverted in the model itself.
    Also ignore that .cdae file. It's game generated stuff and won't block/annoy you.
     
    • Agree Agree x 2
  11. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    http://avtomark.com/wp-content/uploads/2014/07/20479004.jpg

    Starter Sounds[edit]
    One can easily define which starter sound an engine should use. You just need to add the corresponding properties to the mainEngine section of your engine.jbeam.

    "mainEngine": {
    "starterStartSample" : "file:>art>sound>engine_starter>myStarter_start.ogg",
    "starterLoopSample": "file:>art>sound>engine_starter>myStarter_loop.ogg",
    "starterStartVolume": 0.4,
    "starterLoopVolume": 0.4,
    "starterStartPitch": 0,
    "starterLoopPitch": 0,
    "starterLoopTime": 0.181
    }

    Ok great but i create a starter sound with my peugeot 205 (Diode_start, Diode_loop) with the :https://wiki.beamng.com/Sound
    but not work... how to fix my problem, waiting the next version?
     

    Attached Files:

    • screenshot_00023.png
    • screenshot_00024.png
    #11 Diode, May 26, 2018
    Last edited: May 26, 2018
  12. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    #Team Support [message]
    Hi i have a big problem with my mods in game (My left taillight have no texture)

    what can be the cause? thanks.
     

    Attached Files:

    • screenshot_00032.png
    • screenshot_00031.png
    • chino_jbeam.png
  13. workclock1©

    workclock1©
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 4, 2016
    Messages:
    2,778
    Have you made sure the texture is named right in blender/the texture itself?

    not too much help at all, but i can go further into detail/help :)
     
  14. Dean Wang

    Dean Wang
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 22, 2016
    Messages:
    1,867
    Apply soiled modifier in blender then click on Flip Normals


    Easy fix
     
  15. Diode

    Diode
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    117
    Yes my texture is named right but thanks you.
    My problem is (fix)
    But when i brake my taillights have no light_on.
     

    Attached Files:

    • screenshot_00033.png
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice