1. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

Solved Turbo problems

Discussion in 'Mod Support' started by Nicelittle, Jan 18, 2019.

  1. Nicelittle

    Nicelittle
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    391
    I'm making a turbo for the Barstow's underpowered I6, but we have ran into some issues:
    -Rear suspension disappears
    -Turbo is not spooling (ui doesn't even appear)

    Here is the file for inspection, any help or advice is appreciated.:D 20190116185244_1.jpg (the config it will go to)
    --- Post updated ---
    now updated with new file.
     

    Attached Files:

  2. SebastianJDM

    SebastianJDM
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    681
    your file was all sorts of broken. not sure why, but oh man was it confusing

    slow computer so i'm not gonna test it, but try this:

    oh, and your turbo isn't gonna be laggy enough for an engine that old, like, by far. you'll see when you get it working. but it's not a necessity to fix it, i just think it would be a little more realistic.
     

    Attached Files:

    • Like Like x 1
  3. Nicelittle

    Nicelittle
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    391
    I’ll tune it once i get it working, the values are from the wiki.
     
  4. SebastianJDM

    SebastianJDM
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    681
    did my file work?
     
  5. Nicelittle

    Nicelittle
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    391
    I will test it tomorrow and if it works I will see what I did wrong.:D
     
  6. Nicelittle

    Nicelittle
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    391
    Yes the file worked! just had to make minor changes in the '{}' and '[]' department so thankyou. Do you have any idea about the rear suspension?
     
  7. SebastianJDM

    SebastianJDM
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 9, 2017
    Messages:
    681
    no clue, try disabling every other mod besides this one.
     
  8. Nicelittle

    Nicelittle
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    391
    traced the suspension problems back to these lines:
    Code:
    "flexbodies":{
            ["mesh", "[group]:", "nonFlexMaterials"],
            ["barstow_nppturbo",["barstow_engine"]],
            ["barstow_nppintercooler",["baratow_engine"]],
    when I set them as a comment. it works and feels good! just searching for the issue within.
    --- Post updated ---
    fixed it! replaced the { with [. now the rear suspension shows and the turbo and it's 3D model work properly. (and fixed baratow)
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice