Released Ultimate Configuration Pack 1.0.4.1

Outdated. Last supported version: 0.16

  1. Elving

    Elving
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    247
    No i didnt try that actually. Removing the mod and clearing cache fixed it though.
     
  2. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    938
    everything is fine on my side, is anyone else having this issue?
     
  3. fcavro

    fcavro
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    2
    I have. I'm going to look into which mods causing this issue. Probably a combination of mods. :)

    Also, thank you for your work!
     
  4. fcavro

    fcavro
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 28, 2014
    Messages:
    2
    The problem persists even after clearing the cache, starting the game in in safe mode and activating only this mod.

    When I load a D-Series with dually wheels, I get the following error messages in my log:
    Code:
     71.41771|E|flexmesh|FLEXBODY ERROR on mesh steelwheel_04a_16x8_inner: VY node not found
     71.41779|E|flexmesh|FLEXBODY ERROR on mesh steelwheel_04a_16x8_innerD: VY node not found
     71.41788|E|flexmesh|FLEXBODY ERROR on mesh steelwheel_04a_16x8_outer: VY node not found
     71.41796|E|flexmesh|FLEXBODY ERROR on mesh steelwheel_04a_16x8_outerD: VY node not found
     71.41801|E|flexmesh|FLEXBODY ERROR on mesh spacer_heavy: VY node not found
     71.41805|E|flexmesh|FLEXBODY ERROR on mesh spacer_heavyD: VY node not found
    
    I'm very sure the problem is inside the file "vehicles/common/pickup/pickup_suspension_R_heavy.jbeam". I just compared it with the original file in the game files. Lot's of differences - especially the lack of "pickup_wheeldata_R_dually" in the mod's file. By simply deleting the whole file I could fix the issue. But maybe creating new ones. I didn't test every vehicle.

    Hope I could help. : )
     
  5. Dadud3

    Dadud3
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 5, 2014
    Messages:
    9
    I'd like to see you try to enforce the "automatically agree to pay 20$" for re-uploading. seems like a dickish, and completely actually legally unenforceable thing.
     
    • Agree Agree x 1
  6. Capkirk

    Capkirk
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 19, 2017
    Messages:
    672
    Well he can certainly try, and it seems to have scared off reuploaders so far. I don't see any problems with it
     
  7. Giraffinator

    Giraffinator
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    700
    I am having the same exact issue. I have no mods except UCP enabled, cleared the cache, and the problem still persists, with the exact same log errors as @fcavro.

    screenshot_2019-05-28_11-49-22.png
     
  8. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    938
    will look into it soon, got exams first
     
  9. Blijo

    Blijo
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2016
    Messages:
    2,053
    upload_2019-5-30_11-26-27.png
    Please remove those files in the mod, they overwrite vanilla content. They will be removed in the next hotfix but that might take a while.
     
    • Like Like x 1
  10. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    938
    submitting a hotfix tonight. expect it to be accepted by the begin of next week.

    again, do as stated above to fix the issue on the d series
    --- Post updated ---
    Also looking for some new devs for anything, really. Come apply in the discord, link on mod page
     
  11. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    938
    hotfix submitted
     
  12. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    938
    MilanKD updated Ultimate Configuration Pack with a new update entry:

    Hotfix and new beta content

    Read the rest of this update entry...
     
  13. Elving

    Elving
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    247
    Thanks for fixing it :) The mod is great!
     
  14. DapperDan

    DapperDan
    Expand Collapse

    Joined:
    May 2, 2015
    Messages:
    1,233
    I would like to make a statement:
    This refers to my widebody mods, and other things
    i just want to make something absoulutley clear, sometimes when someone is making new content for games, they may incorporate them ingame, then they get released, and are ok, other times, a mod may be released but then that mod gets outdated, hence it must be removed from a bigger mod such as the Ultimate configuration Pack, so it can be reworked/fixed/reporposed, i approched @MilanKD about a year ago regarding the Nomi widebody mods, they were outdated, and i felt that it did not seem right to have them as individual packs, therefore, i am working with @MilanKD to rework all(yes all) of my original mods(Sunburst UTE, etk k-series widebody, etk i series widebody, 200bx widebody, sbr widebody and much much more) which brings me to the whole point of this post, these things take time, as well as having these mods in the ultimate configuration pack, it gives me more leeway, and much advice and support from @MilanKD and others.

    here is some pictures of stuff i have put into this mod over the past year

    Nomi Widebody ETK-I Series, with a brand new 7.7L N/A V8
    screenshot_2019-06-03_15-33-24.png


    ETK i Series LWB With a 5.4L V12
    screenshot_2018-12-01_12-52-21.png
    screenshot_2018-11-13_14-48-54.jpg
     
    • Agree Agree x 1
  15. Cutlass

    Cutlass
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Apr 30, 2017
    Messages:
    2,404
    the lwb v12 etki is not apeering for me?
     
    • Informative Informative x 1
  16. Veyron730

    Veyron730
    Expand Collapse

    Joined:
    May 20, 2014
    Messages:
    266
    That's something on your side. For me it works perfectly. Clear your cache, try disabling other mods that could be conflicting
     
    • Like Like x 1
  17. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    938
    wrong thread lol
    --- Post updated ---
    I will from now on be submitting copyright complaints on youtube videos that contain the UCP without a link to the mod in the description.
    I'm doing this because I think it is unfair that they can make money off of my stuff without even crediting me.
    If you have a video with the UCP in it without credits I'd strongly advice you to change that.
     
  18. Blood-PawWerewolf

    Blood-PawWerewolf
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 18, 2016
    Messages:
    498
    maybe just flag it and politely tell that youtuber to include the link, and if they don’t after a certain period of time, then send a copyright complaint.

    just going full copyright take down will make people think that you’re a scummy modder and will probably will not want to support you any further creating more sharing of your mod. the internet is never forgiving especially when it comes to youtube take down abuse
     
  19. p494

    p494
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2017
    Messages:
    192
    Hey loving this big pack of configs and parts, especially the new V12 etk-i (hope to see more done for this engine possibly). I've only noticed one issue, the old pessima textures are bugged out on the entire engine and exhaust. I've tried clearing and manually deleting cache with the mod alone. Can anyone else also confirm this?
     
  20. default0.0player

    default0.0player
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 30, 2018
    Messages:
    1,127
    The twin engine Piccolina doesn't sync. BeamNGdrive-016038498-RELEASE-x642019_6_18_53_43.png BeamNGdrive-016038498-RELEASE-x642019_6_18_54_47.png
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice