1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.11.0.5 Discussion/Feedback/Bugs-Reporting Thread - READ #1 POST!

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Nov 22, 2017.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. ktheminecraftfan

    ktheminecraftfan
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    2,103
    The horn key doesen't work at all for some reason which is a bummer.
     
  2. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    QA Lead
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,451
    do you have the "siren and horn" mod installed ? It could create this issue.
     
  3. ktheminecraftfan

    ktheminecraftfan
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2014
    Messages:
    2,103
    I will have a look as i might have some leftover files somewhere.


    edit:

    It's fixed now.
     
    • Like Like x 1
  4. stenyak

    stenyak
    Expand Collapse
    Global Moderator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    1,434
    If you open the menu system, then the menu controls will activate. These include various keys and buttons, such as, in your case, the bumpers and triggers.
    To stop that, you have to close the menu, or alternatively delete the bindings that allow to navigate menus with your controller.
     
  5. stenyak

    stenyak
    Expand Collapse
    Global Moderator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    1,434
    Yes, this mod creates conflicts with the horn/siren feature that are now officially implemented. You will need to create the binding for H key, or simply reset your controls (in Options > Controls > Reset All.
     
    • Agree Agree x 1
    • Informative Informative x 1
  6. anselme

    anselme
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    274
    I don't have this mod and it's not working also (horn)
     
  7. DeclanCaper

    DeclanCaper
    Expand Collapse

    Joined:
    May 19, 2017
    Messages:
    9
    The beacon light doesn't spin when the siren is on.
     
    • Agree Agree x 1
  8. stenyak

    stenyak
    Expand Collapse
    Global Moderator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    1,434
    Can you please send a support request? Thanks!
     
    • Informative Informative x 1
  9. Glitchy

    Glitchy
    Expand Collapse

    Joined:
    May 26, 2015
    Messages:
    831
    Very great update, sadly I am a little laggy on WCUSA. But I noticed that this bug has been in game for a very long time, I would love if it was fixed. But again, Great update!

    To recreate the bug, turn on the headlights in the Moonhawk, and the backlighting is broke on the dash. I really hope this gets fixed!
     

    Attached Files:

    • screenshot_00227.png
    • Agree Agree x 1
  10. KèrozéN

    KèrozéN
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 14, 2014
    Messages:
    277
    a new piece of work for the modders :)
     
  11. anselme

    anselme
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2016
    Messages:
    274
    I would like to but as I already said I don't have the Clear cahce, Run in safe mod etc option when I press play on steam
    usually I do have those option before the game launchs
     
  12. stenyak

    stenyak
    Expand Collapse
    Global Moderator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 6, 2012
    Messages:
    1,434
    Make sure you haven't modified your Steam game configuration:
    Right click on BeamNG.drive in your Steam window, click Properties, click "Set Launch Options...", and remove any options you may have added there in the past.
     
  13. The Gas Station

    The Gas Station
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 14, 2016
    Messages:
    261
    Reseting mid-crash in a scenario causes problems.

    And also, it seems to me that Drag Moonhawk has no line lock? I tried ctrl+alt+space, which should enable it according to the controls menu. I don't know.
     
    • Agree Agree x 2
  14. Sithhy™

    Sithhy™
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 5, 2017
    Messages:
    3,284
    Did you put it on in the parts menu?
     
  15. MegaEpicDaniel 2

    MegaEpicDaniel 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 28, 2015
    Messages:
    100
    i find the WC Map to run a bit slow for me idk why like i did everything to fix it
     
    • Agree Agree x 1
  16. MisterKenneth

    MisterKenneth
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 26, 2016
    Messages:
    1,748
    I'm disappointed to find that the Bluebuck wasn't released. :(
     
    • Agree Agree x 3
  17. B727ClassicFlyer

    B727ClassicFlyer
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 9, 2013
    Messages:
    2,177
    I find the UI lags a lot more than it did on 0.10 and 0.9, which is a bit of a bummer...
     
    • Agree Agree x 3
  18. Diamondback

    Diamondback
    Expand Collapse
    Vehicle Systems Lead
    BeamNG Team

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    1,840
    Code:
    shiftEfficiency
    in the auto transmission device :) (defaults to 0.5 aka 50% torque loss while shifting)
     
  19. Mason1234

    Mason1234
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2017
    Messages:
    1
     
  20. RobertGracie

    RobertGracie
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    3,753
    Has anyone noticed the bug where you try and load into the High Speed Track on the Grid map and it loads you into the default location, if someone has mentioned it before me, thanks, if not its a bug you need to look into
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice