0.14 Discussion/Feedback/Bugs-Reporting Thread - READ #1 POST!

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Oct 29, 2018.

  1. juanchitrucco

    juanchitrucco
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    12
    That worked. Thanks! However, if beamng support reads this please fix it. that would be great!
     
  2. 3DTunes

    3DTunes
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2017
    Messages:
    205
    When ever I take a screenshot and go to the screenshot folder it shows me this with no screenshots inside of it Capture.png
     
  3. (GNG) [S.PLH] wearyNATE15

    (GNG) [S.PLH] wearyNATE15
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    1,203
  4. Giraffinator

    Giraffinator
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2016
    Messages:
    699
    Amazing update, I love the new game mode! I have a UI issue though. When I select a map, it goes back to the title screen instead of the loading screen. The map itself still loads, and the title screen does disappear when it finishes loading.
     
    • Agree Agree x 3
  5. juanchitrucco

    juanchitrucco
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 28, 2017
    Messages:
    12
    i had the same issue. Haven`t found a solution yet
     
  6. (GNG) [S.PLH] wearyNATE15

    (GNG) [S.PLH] wearyNATE15
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    1,203
    Think I found a bug. On the GM if you equip the supercharger it has the NA intake and the supercharger..
    download.png download.png
     
    • Agree Agree x 1
  7. JBatic

    JBatic
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 22, 2015
    Messages:
    851
    I am loving the light runner mode, I need to get better at piloting the bolide :p
     
    • Like Like x 1
  8. PriusRepellent

    PriusRepellent
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 19, 2018
    Messages:
    111
    By some miracle, this update did not have any complications with the mods I use the most. Great update overall, and the new track editor reminds me of the roller coaster track editor in Roller Coaster Tycoon.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  9. Cop

    Cop
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    8
    A nice update but for me, the ETK 800 won't spawn anymore after it, just nothing once the loading is complete. Safe mode does the trick though, allthough i hasn't any mods installed for this car after the update, only long before.
     
  10. Rany

    Rany
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 15, 2018
    Messages:
    4
    Enjoying the new update, however I don't like the new driver camera. Is there a way to use the old one or will I just have to wait for a mod to replace it?
     
    • Agree Agree x 1
  11. Professor Tyler

    Professor Tyler
    Expand Collapse

    Joined:
    May 5, 2017
    Messages:
    1
    Hey uh... How did you turn off the keybinds for the seat? I haven't figured it out.
     
  12. YellowRusty

    YellowRusty
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2016
    Messages:
    925
    screenshot_2018-10-30_20-32-35.png
    I'm loving the new Light Runner mode, but I'm hoping that a Powerglow Legran is in the cards at some point. Krypton Raceway feels so good in a FWD car!
     
    • Like Like x 1
  13. firestarspelt

    firestarspelt
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    88
    dont like the camera centering on the trailer hitch at all any way to disable
     
    • Agree Agree x 1
  14. AntiqueT

    AntiqueT
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 22, 2017
    Messages:
    15
    These new seat adjustments are neat, but I want to bind them to something that isn't my steering wheel. I wouldn't mind if they could be changed, but there doesn't seem to be an option to change them. Why would you bind seat adjustments to common steering controls (WASD, Xbox Joystick) and not give the ability to re-assign the controls? At the very least, an option to switch back to the old driver camera would be nice, but at the moment it's impossible to drive in first person mode.
     
    • Agree Agree x 1
  15. HiTech_Diablo

    HiTech_Diablo
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 17, 2017
    Messages:
    1
    for me the garage isn't working. it just loads the car in like it's a regular map. i just disabled all the mods i had installed and it's still doing it.
    And the loading of the maps are really weird now.
     
  16. Alex [ITA]

    Alex [ITA]
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    246
    If you take a photo with the ingame photo app, the image will be saved under /Documents/BeamNG.drive/screenshots
    Otherwise, if you do a screenshot with Steam (you press F12) the photo will be stored in:
    Programs (x86)/Steam/userdata/7/760/284160 or you click on View on drive in the Steam app.
     
  17. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    12,060
    By default pieces are slightly curved inward. At the moment it's not possible to change that, but we took note :)

    That option slipped in. It's highly 'WIP' , not all corner cases have been tested yet.

    The local Forestry-Commission has been notified :)

    Hello, please note the blue text in the first post.
    This is an issue coming from the AMD drivers itself, at the moment there's not much we can do about it.
    Some users suggested that installing the Latest Optional drivers + Clearing the cache fixed it for him.
    If it doesn't for you, please contact the AMD Support about it (so that they can acknowledge this issue), and as temporary solution you can either go back to an older driver (pre-July 2018) or disable grass (Options > Graphics > Custom Quality > Grass Density)

    Good point, we will see what's possible :)

    I'd suggest a Clean Reinstall instead, it looks like you have some broken files for the level somewhere (or a broken cache)
    https://wiki.beamng.com/BeamNG_FAQ#How_do_I_perform_a_clean_reinstall.3F

    May I also know what's your GPU model?

    Thanks for the useful information, we will be investigating!

    Not at the moment, but we will see if that's possible :)

    First post contains some mods that have been reported to break the game at the moment, give it a look ;)

    Thanks for the info!
    (To be expected, that mod modified the game's core files)

    Screenshots are now saved in folders (one per month). Open that one and your screenshot should be there.
    If not, replicate and give a Support ID: (via PM possibly, include a link to your post, so it doesn't get lost here)

    So it's just the loading screen not appearing, right? It does not block you from playing the game still?
    Can you please replicate the issue and PM me a Support ID? ( include a link to your post, so I can connect the two things :) )

    If safe mode does solve the issue, then you necessarily have some files somewhere doing this (safe mode basically blocks any mods).
    Please do double-check that, and eventually do a Clean Reinstall if you cannot find what's doing that: https://wiki.beamng.com/BeamNG_FAQ#How_do_I_perform_a_clean_reinstall.3F

    No, the old camera has been replaced with this one that has more features and is more reliable all around (still some rough edges, but we are working on that)
    May we know what you don't like, so we can improve it instead?

    It uses the same bindings as for the free camera. Modify them and it will modify the seat stuff too.

    You can change them, it's the same binding as the free camera! :)

    Tested and it's working fine here. Please verify you have no corrupt files anywhere or mods doing that, else go for a Clean reinstall


    (lenghty posts are lenghty)
     
    • Like Like x 3
  18. Netonedo

    Netonedo
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 11, 2016
    Messages:
    3
    Can you please create a new bind for "Move seat camera forward/backward"
    We currently cant use "W" and "S" in firstperson camera if "move free camera" and "Throttle/Brake" are binded to it
    Its just way more comfortable on WASD and free camera thru Shift+C then WASD than moving your hand all over keyboard or not able to use a mouse.

    I hope i explained that well. Please help us :)
     
    • Informative Informative x 1
  19. Confused_Deer43

    Confused_Deer43
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    222
    Hey, referring to the AMD fix, after I posted the comment that it worked, I had only tried it on JRI, after I posted the comment I left for work, when I came back I tried some more maps, unfortunately the issue with the shading was still there on the other maps, but JRI works ok.

    I had posted in the AMD support a while ago but for the moment I have no reply.
    Sorry if you didn't see that I edited the comment after you saw it :)
     
    • Like Like x 1
  20. DutchyGamer

    DutchyGamer
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 18, 2015
    Messages:
    238
    I honestly don't find them to be synthwave. Just eighties style with BeamNG's (modern) touch.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice