1. GPU Fatal Error? Intel HD Graphics 620/630 Crashes? Help us solve them!
    Dismiss Notice

0.17 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by synsol, Aug 16, 2019.

  1. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    I'm trying all the ways I can to do it, and it is still happening - I tried in safe mode and it was fine, and then turning off all the mods brings the issue back.
     

    Attached Files:

    • Screenshot24.png
  2. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    520
    I have another problem now. Some AI isn't moving and is just doing a lights show instead.
    screenshot_2019-08-19_10-40-48.png
     
  3. zestyfolfdude

    zestyfolfdude
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    2,374
    Try without mods from 2013 :rolleyes:
     
  4. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    Global Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,382
    Please check on your document folder : your documents / BeamNG.drive / vehicles /..
    The folder you showed is the steam one ;)
     
  5. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    520
    Come on, I just love the smell of old mods from back in 2013.
    --- Post updated ---
    And now it's working
    --- Post updated ---
    A
    nd now it's not working.
     
  6. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    I haven't used or had issues with the steam file since I transferred from HDD to SSD - The "My Documents/BeamNG.Drive Folder hasn't been touched or shown to be opened (by any means) since February this year.
     

    Attached Files:

    • Screenshot25.png
  7. zestyfolfdude

    zestyfolfdude
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    2,374
    Hmm, safe mode, clear cache, etc. that’s the default answer but it really works.
     
  8. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    Global Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,382
    Trust me, the problem is most probably from a file on the vehicle folder I see on your last screenshot, I suspect a materials.cs files created times ago by and old mod for example ;)
     
    • Like Like x 1
  9. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    I'm currently attempting to remove the disused folder, just incase it has any issues, but I had changed the "startup.ini" file to say which file to go to. But Now, after Update 0.17 was released (which I love by the way) It's just irratating due to the Dashboard and the Lights being "No Texture"
     
  10. Alex [ITA]

    Alex [ITA]
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    422
    I'm having quite the same problem, I looked in "Documents>BeamNG.drive>vehicles", under "common" I have "roamer" with a file named "main.materials.json" should I delete the folder?
    roamer.png
     
    • Like Like x 1
  11. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    I've literally deleted everything related to the "Roamer" and "Grand Marshal" - are you having issues with the marshal too?
     
  12. Alex [ITA]

    Alex [ITA]
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    422
    Nope, only the Roamer is bugged.
     
    • Like Like x 1
  13. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    Hm.... I do have like 150+ Mods which probably isn't helping anyway.

    Extreme File Deletion is occurring at this time.
     

    Attached Files:

    • Screenshot26.png
  14. tdev

    tdev
    Expand Collapse
    Developer
    Staff Member

    Joined:
    Aug 3, 2012
    Messages:
    2,869
    I hope the first hotfix fixes most immediate issues you all have with 0.17. We worked hard throughout the weekend to make this possible. Thanks for all the detailed bug reports you all rock! :)
     
    • Like Like x 18
  15. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    Global Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,382
    That indicate that a mod file somewhere create this on your game , can you please PM me your last game logs i'll try to help you to found witch one ;)
     
  16. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    Global Moderator
    Staff Member

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,382
    Mods should never, ever be on your main beamng folder (Steam) !! Please only use documents / BeamNG.drive / mods only :)
     
    • Agree Agree x 1
  17. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    I do not have a "Documents" Folder stored on the SSD - The "My Documents file is from my old version (0.15) on my HDD
     
  18. WhiteFusion

    WhiteFusion
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    42
    More sound system jank.

    --- Post updated ---
    Semi seems to work fine, however.
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  19. Mr_StickShift

    Mr_StickShift
    Expand Collapse

    Joined:
    May 11, 2019
    Messages:
    41
    I have that issue too - That seems to be a "game issue" - Happens on the tow truck as well
     
  20. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    520
    Attachment doesn't work.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice