1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.18 Discussion thread | Use Safe Mode before reporting

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Dec 9, 2019.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. DriftinCovet1987

    DriftinCovet1987
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 14, 2016
    Messages:
    879
    Add Firwood onto that, too. The only ways to find out the street names as of right now are to drive around in the Wentward (which doesn't cover every street) or do a deep search through the game files...
    WCAStreetNames.png

    ...which doesn't solve the issue of where most of those streets are. +1 to this suggestion - it'd really help liven up the towns and cities of BeamNG.
     
    • Agree Agree x 4
    • Like Like x 1
    • Informative Informative x 1
  2. EruptionTyphlosion

    EruptionTyphlosion
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 24, 2016
    Messages:
    2,921
    Not just this, but it would be great if the UI told you where you were and what street you were on, similar to Grand Theft Auto. For example: "Silver Street, Firwood" or "Canal Street, Belasco City".

    Example from GTA IV:


    Some detailed maps put out by the developers featuring road, district, town/city, important location, and general geographical names would be great, like the maps packaged with Grand Theft Auto or other similar games. This wouldn't really be that hard to make.

    Example (Also from GTA IV):

    Example (NFS Hot Pursuit):
     
    • Agree Agree x 3
    • Like Like x 1
  3. Grind86

    Grind86
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    1,733
    Like @Srockzz said. It's the jack of all trades.
     
  4. SuperAusten64

    SuperAusten64
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2019
    Messages:
    863
    ...and master of none.
     
    • Agree Agree x 1
  5. Grind86

    Grind86
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    1,733
    Oh yeah, and that to. I forgot :p
     
  6. SuperAusten64

    SuperAusten64
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2019
    Messages:
    863
    Another minor issue I noticed, concerning the Piccolina: In the game, it's listed as a hatchback, despite not having not having a rear cargo hatch, which would technically make it a wagon/saloon.

    Note that two similar real-life vehicles with identical rear-engine-decklids, the Fiat 600 and Volkswagen Beetle, are both listed on Wikipedia as wagons/saloons.


    Additionally, "shooting brake" is technically a distinct body style and not a type of hatchback (at least according to Wikipedia), so the SBR4/eSBR shouldn't be listed as a hatchback either.
    (plus the above vehicle selector screenshot)
    Here's the infoboxes for the BMW Z3 and Ferrari FF:

    And before anyone says the SBR is actually a hatchback, the "S" in SBR literally stands for "shooting brake."
     
    • Agree Agree x 4
  7. klustertruck

    klustertruck
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 24, 2020
    Messages:
    6
    Hi, new member here! I've found a bug. Playing in free roam, in the Ibishu Hopper, in the vehicle customization menu, the program will stop responding when you try to add "Spare Tire Holder" to the "Plate Style Offroad Rear Bumper" when there is already a "Spare Tire Holder" equipped to the "Tailgate".
     

    Attached Files:

    • Screenshot1.png
  8. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,656
    Hello and welcome.
    This issue is listed in the first post, as fixed for the next update :)
     
  9. EruptionTyphlosion

    EruptionTyphlosion
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 24, 2016
    Messages:
    2,921

    For some reason the Sunburst Police RS has a normal rear bumper when it should have the RS rear bumper.
     

    Attached Files:

    • upload_2020-3-25_12-8-27.png
  10. MrCin

    MrCin
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    890
    Forum is a little wonky after maintenance.
    uh.png
    s323.png
    Edit: or this could be normal and i'm dumb
     
  11. JBeam174

    JBeam174
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    71
    2 things about the AI:
    For some reason, Traffic AI tends to slow down for no reason. This could end up with me rear-ending the AI car.
    The Traffic AI spawner never spawns in cars made in Automation. I'd like to see the spawner spawning Automation-made Traffic AI cars into the game.
     
  12. RedHorizon

    RedHorizon
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    394
    Why's the "What's New?" button broken? Can't connect to forum when I click it.
     
  13. SuperAusten64

    SuperAusten64
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2019
    Messages:
    863
    Works fine for me.
     
  14. RedHorizon

    RedHorizon
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 17, 2012
    Messages:
    394
    Weird, tells me "Site Cannot Be Reached - Connection Reset" might just be my incredibly shitty HughesNet connection though - everything else is working fine.
     
  15. CaptainZoll

    CaptainZoll
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 10, 2016
    Messages:
    2,406
    not sure if this has been mentioned, the drift config for the etk800, etk k, etk I, miramar and bluebuck have a performance class of 0.
     
    • Informative Informative x 1
  16. Pzabor

    Pzabor
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    22
    Is it just me or AI had started to spawn big vehices like a bus or a truck.
    Sometimes I need to relaunch traffic several times just so I get normal cars.
    Lagrer vehices tend to get stuck much more often, maybe it would be a good decision not to spawn them at all.

    Also when the road is really narrow the traffic freaks out.
    The dirty way of fixing it would be to make narrow roads one way only for AI cars.
    I know it would not be ideal, but that sould not take much coding.
     
  17. JBeam174

    JBeam174
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    71
    The Gavril Bluebuck has no horn. It should have the same horn as the Burnside Special or Gavril Barstow.

    o h w a i t i t d o e s b u t i t d o e s n ' t w o r k
     
  18. SuperAusten64

    SuperAusten64
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2019
    Messages:
    863
    It does, it’s just that the horn key is by default mapped to the same key as one of the hydraulics controls. Simply change it and the horn will work again.
     
    • Agree Agree x 3
  19. JBeam174

    JBeam174
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 20, 2017
    Messages:
    71
    Also, the thumbnail generator makes some trims claim they come from mods when they are from the default game.
    For example, a Hirochi SBR4 RWD Base's source is "Default". When I generate images using the Vehicle Thumbnail Generator tool, it changes it to "Mod".

    ---------

    Fixed it myself. Apparently, it was a mod claiming the default configs.
     
  20. phjnvr

    phjnvr
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2018
    Messages:
    55
    In ECUS all the wooden frames surrounding trees by gas stations seem to be floating in the air.
     

    Attached Files:

    • screenshot_2020-03-17_22-50-40.png
    • screenshot_2020-03-17_22-51-20.png
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice