1. Game not starting lately?
    Fixed in 0.19.4.2
    More information available here

    Dismiss Notice
  2. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice

0.19 Discussion thread | Use Safe Mode before reporting

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Apr 5, 2020.

  1. wreckinwally

    wreckinwally
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 30, 2020
    Messages:
    3
    so there is no way of getting it back?
     
    • Like Like x 1
  2. SubaruSTI07™

    SubaruSTI07™
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    3,704
    Deleted.
     
    #42 SubaruSTI07™, Apr 8, 2020
    Last edited: Apr 9, 2020
  3. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Administrator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,640
    Do not report issues caused by mods here please, they are not meant to go here.

    It's obvious you have to check without mods, and then go through your mods to find which one is causing the problem to then remove/disable it.
    That will be the answer for pretty much most of these issues, there's not much else to do.
     
    • Agree Agree x 1
  4. Clever9

    Clever9
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2013
    Messages:
    2
    The link to the documentation "Activated textureCooker (Documentation)" in the Changelog is broken.
     
  5. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Administrator
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,640
  6. ChromeAdders

    ChromeAdders
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 6, 2013
    Messages:
    73
    For me the BeamMP mod caused this issue. If you're on their Discord they have an updated version up for download there that fixes it, after installing it it fixed this issue for me.
     
  7. galaxynote2

    galaxynote2
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    93
    Got out early of my job to download this update. Devs, if I get fired, it's your fault!


    Disable Multiplayer mod, if installed.
     
    • Like Like x 1
  8. SubaruSTI07™

    SubaruSTI07™
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    3,704
    Wait really? I didnt really need it anyways as it never worked for me.
     
  9. FordKing

    FordKing
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 21, 2016
    Messages:
    177
    There is no glass braking sound for me
     
  10. ClassicMike

    ClassicMike
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Jul 24, 2017
    Messages:
    225
    upload_2020-4-8_14-15-27.png
    uhhh... Cherrier Vivace E
    it fixed itself after a reload
     
  11. NoDakSmack

    NoDakSmack
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 24, 2018
    Messages:
    103
    Very disappointed vehicle saving was removed. A function I used a lot.
     
    • Agree Agree x 5
    • Like Like x 1
  12. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    3,268
    if you brake from 40mph-0mph in the base model vivace the esc enables the hazard lights
     
  13. Ema C.

    Ema C.
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 6, 2019
    Messages:
    4
    There is something strange in the tunnel of new Small Island look the mirrors
     

    Attached Files:

  14. CarCrasher283

    CarCrasher283
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 14, 2017
    Messages:
    104
    Kinda wish that ECU tuning was available on the FCV
     
    • Agree Agree x 1
  15. cararama1

    cararama1
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    40
    when i set the game to run borderless i don't have the option to set the resolution and the problem is that because i can't set the resolution i have 2 bars one on top and one on the bottom of the screen through which i can see the desktop of the PC
    Edit: it does not do that on Fullscreen but on fullscreen i can't see the mouse cursor same as everything else that i play if i set it to fullscreen
     
    #55 cararama1, Apr 8, 2020
    Last edited: Apr 8, 2020
  16. amon_igre

    amon_igre
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 24, 2014
    Messages:
    79
    For anyone on Linux: Proton 4.11-13 works for me. I tried a few other versions but none of them worked.
     
    • Like Like x 1
  17. lyndon123

    lyndon123
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 19, 2015
    Messages:
    470
    upload_2020-4-8_18-38-43.png
    well played guys:)

    loving the vivace. listening to the 3 cylinders 1.2 struggle towing a caravan is great too
     
    • Like Like x 8
    • Agree Agree x 1
  18. GreenSeven

    GreenSeven
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 6, 2016
    Messages:
    36
    Anyone know how to reset the thumbnails
     
  19. ers49_k

    ers49_k
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 7, 2020
    Messages:
    2
    It's just me or the vivace don't have nitrous oxide ?
     
  20. SubaruSTI07™

    SubaruSTI07™
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2017
    Messages:
    3,704
    Thanks guys! It worked.
    20200408194832_1.jpg
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice