1. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice

0.20 Discussion thread | Use Safe Mode before reporting

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Aug 6, 2020.

  1. Vector355

    Vector355
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    344
    i seem to have been getting more mesh stretching with this update too, particularly with the vivace rally
     
    • Agree Agree x 1
  2. Brickfalcon

    Brickfalcon
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2017
    Messages:
    117
    Some of the trees in Industrial eat the cars.
     

    Attached Files:

  3. blackjack8289 2

    blackjack8289 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 19, 2015
    Messages:
    52
    Not really a bug, but you used to be able to pause the game and make multiple part changes to a car without having the car reload after you make each change. This saved time when changing a lot of parts on a car that you don't need to see and would be nice to have back.
     
    • Agree Agree x 7
    • Like Like x 1
  4. Alieu

    Alieu
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    850
    I don't think this has been identified yet, but my G29 doesn't work with Beam.NG anymore, even in safe mode. It isn't recognized by the game.
     
  5. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    412
    Sorry, I don't read the all messages here but traffic is weird with that new "stops at the intersections" behavior. It just stops before every MINOR road WHILE AT HIGHWAY.
     
  6. loba04

    loba04
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 1, 2018
    Messages:
    384
    I have a g27 but it works fine
     
  7. Alieu

    Alieu
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    850
    In 0.20, just plug and play? If so, is there an update I need to install?
     
  8. Justy4WDTURBO

    Justy4WDTURBO
    Expand Collapse

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    604
    WTF is this supercharger sound on my Pessima:
     
  9. Vector355

    Vector355
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 27, 2016
    Messages:
    344
    the pessima doesnt normally have a supercharger so it's whoever made the mods' problem
     
  10. RUSMark

    RUSMark
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 4, 2019
    Messages:
    62
    "Use Steam license plate" option isn`t working for me, it just gives random license plate
     
    • Agree Agree x 2
  11. Can-06

    Can-06
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    543
    After the update the Hopper's 5 lug wheel hubs doesn't appear even though it spawns with wheels, after changing/removing some part wheels disappear. It's fine at safe mode though.
    20200806233004_1.jpg 20200806233020_1.jpg
     
  12. DaddelZeit

    DaddelZeit
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 17, 2019
    Messages:
    1,144
    Then it's a broken mod or something in your userfolder.
     
  13. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    412
    Try press "Regenerate".
     
  14. Justy4WDTURBO

    Justy4WDTURBO
    Expand Collapse

    Joined:
    May 14, 2016
    Messages:
    604
    Was fine before 0.20 so something broke it.
     
  15. RUSMark

    RUSMark
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 4, 2019
    Messages:
    62
    гений, чё сказать. Спасибо:D
     
  16. Alieu

    Alieu
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 30, 2017
    Messages:
    850
    Yeah, but that's not the devs problem, that's the mod creator's problem.
    It's not the devs job to make sure every mod on earth is compatible with the current version. That's why people are fixing their mods themselves, like WBIMP
    This is not the place to report this problem.
     
    • Agree Agree x 1
  17. supra4life

    supra4life
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2015
    Messages:
    404
    The New Roamer facelift really reminds me alot of the 2000 Cadillac Escalade front
     
    • Agree Agree x 7
    • Like Like x 1
  18. Confused_Deer43

    Confused_Deer43
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    456
    Port Escape scenario ferry is missing textures
    upload_2020-8-7_0-6-21.png
     
    • Agree Agree x 1
  19. TrackpadUser

    TrackpadUser
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 24, 2019
    Messages:
    280
    The D-Series CHMSL is now removable, but there is still some shading on the body's texture when it's removed.

    upload_2020-8-6_17-9-44.png
     
    • Agree Agree x 1
  20. Jimmy John

    Jimmy John
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 7, 2020
    Messages:
    18
    i have a feeling it might be mod related, when i go into safe mode it doesnt happen and when i cleared the cache it moved all my mods, and when i went in and moved the mods again, the problem happened again, the preset is the one you spawn in with
    plus i think the facelift roamer looks a little wonky, i think the headlights are a little too big and the taillights too low
     
    #100 Jimmy John, Aug 6, 2020
    Last edited: Aug 6, 2020
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice