1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.23 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Jun 25, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Jacob Hoppe

    Jacob Hoppe
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 18, 2013
    Messages:
    156
    upload_2021-6-30_13-18-51.png
    This is using vulkan, on ECUSA. I know it was experimental (and this is something that was mentioned) but i didn't expect that
     
  2. P_enta

    P_enta
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 11, 2020
    Messages:
    3,003
    Wait a second, whats this alleged vulkan thing and how do you enable it?
     
  3. bersta2

    bersta2
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    44
    Im having a wierd graphics bug... Everything is on the highest setting, no mods.
     

    Attached Files:

    • Capture.jpg
    • Agree Agree x 1
  4. umustbeloggedintododat

    umustbeloggedintododat
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2019
    Messages:
    1,351
  5. Dimosik_kakosik

    Dimosik_kakosik
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 24, 2021
    Messages:
    2
    After the last update during the game, the machine does not start and the interface is absent, I don’t know how to fix it, please explain to me how to solve the problem, I will be very grateful!afe Mode does not help the mod I removed, I will be very grateful!
     
  6. Diamondback

    Diamondback
    Expand Collapse
    Vehicle Systems Engineering
    BeamNG Team

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    1,767
    What's wrong with it? Works fine here...
     
  7. a plane guy

    a plane guy
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2021
    Messages:
    3,089
    Wait it does? It just spawns and the “powertrain lua” fails immediatley the sound breaks and it doesnt move
     
  8. Mad_Makaron

    Mad_Makaron
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 20, 2018
    Messages:
    491
    Lol
    screenshot_2021-06-30_23-27-57.png
     
    • Agree Agree x 1
  9. robert357

    robert357
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 15, 2016
    Messages:
    481
    What is that white thing on LaGran engine?
    bug.png

    Also sometimes after hard crash Widgeon can move by itself to the left. It happen usually after smashing front of the car.
     
    • Agree Agree x 1
  10. Diamondback

    Diamondback
    Expand Collapse
    Vehicle Systems Engineering
    BeamNG Team

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    1,767
    Sounds like some conflicting mod?
     
  11. a plane guy

    a plane guy
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 14, 2021
    Messages:
    3,089
    I deactivated them all tho..? Ill try again later to see.thanks for the help anyways :)
     
  12. Diamondback

    Diamondback
    Expand Collapse
    Vehicle Systems Engineering
    BeamNG Team

    Joined:
    Apr 8, 2014
    Messages:
    1,767
    In any case, post the error from the console etc.
     
  13. bersta2

    bersta2
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 3, 2017
    Messages:
    44
    The white thing is an oil filter...
     
    • Agree Agree x 3
    • Like Like x 1
  14. Pimplaf

    Pimplaf
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 25, 2014
    Messages:
    22
    It's just a small detail but why aren't AI vehicles hazard light not turning on when they have a crash ? They used to do it before.
     
  15. izzy21cookies

    izzy21cookies
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 7, 2017
    Messages:
    1
    Yeah
    --- Post updated ---
    Great looking update as usual! However I still am waiting for paint scratches and career mode. Any timeline on these?
     
  16. Turbo49>

    Turbo49>
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2021
    Messages:
    2,217
    There isn't any timeline for anything. They will come when they are ready.
     
  17. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    828
    New Gridmap something too bright.

    Also new Apps menu logic is totally weird.
     
  18. NicOz

    NicOz
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2019
    Messages:
    85
    upload_2021-6-30_18-9-13.png
    A bug that shows my BeamNG loading makes me unable to get in the vehicle and the unicycle mesh is visible even on "driver" camera.

    upload_2021-6-30_18-9-58.png
     
    • Agree Agree x 1
  19. BreadForMen

    BreadForMen
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 5, 2013
    Messages:
    200
    So I read through all of the posts about "no UI and car won't start" problems, and I had the same issue. I went through my mods and disabled random ones that had something to do with the engine and voila! Problem solved. In my particular instance, it was "RK's Highly Customizable Engines" mod. Deactivated that and boom everything works again. I'm just posting here in case others have the same issue and the same mod installed.
     
  20. quaxbo

    quaxbo
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 23, 2015
    Messages:
    4
    screenshot_2021-06-30_23-14-19.png

    The bumbers and the outer headlights are not coloralbe from the thrid colorpicker as there used to be
     
    • Agree Agree x 2
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice