1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.23 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Jun 25, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. FFIVGUY

    FFIVGUY
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2018
    Messages:
    458
    I've noticed this for a while now but is it me or does the sky not get dark enough at night
     

    Attached Files:

    • 2021-07-021.png
    • Agree Agree x 2
    • Like Like x 1
  2. s2k2009

    s2k2009
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 13, 2021
    Messages:
    80
    world editor does not open at all. Tested in safe mode, I was in full screen the whole time and had to go into windowed to snip this image of the console. Cleared the cache too. Happens on every single map it seems like
     

    Attached Files:

    • Capt546666666ure.png
    #542 s2k2009, Jul 2, 2021
    Last edited: Jul 2, 2021
  3. coolusername

    coolusername
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    3,686
    Is it me or do the more modern steel wheels look too much black? Other steel wheels look better!
    screenshot_2021-07-02_20-50-53.png
     
  4. name.exe

    name.exe
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 29, 2018
    Messages:
    7
  5. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    840
    As ever in past years.
     
  6. AlternateSteve90

    AlternateSteve90
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 2, 2015
    Messages:
    29
    Hi all. I'm liking the update overall, but I've also run into a fairly significant problem and I need some help with it.
    After I came back to BeamNG.drive yesterday, I couldn't help but notice that some custom sound mods I'd had-including a few I'd created-using legacy engine sounds(via JBEAM edits) were no longer working as they should; you can hear the exhaust sounds(mainly the one for the flat 6 in my case) but the main engine sounds(I mostly used the legacy V6 sound, as well as a certain Repository mod I'd downloaded a while ago) do not work; I know they're still there, it's just that the game's not recognizing them at all right now, for some very odd reason.

    I've tried verifying the game's integrity(thru both the launcher menu and Steam), and clearing cache(including the deep clean), and even deactivating all other mods, and so far, nothing's worked. I did hear from TDK on the Discord last night and according to him, as I honestly recall, he doesn't believe he did anything which could have messed up those kinds of mods(and Automation cars + at least some others using third-party sounds are still working just fine), so I'm at a complete loss as to what caused it.
     
  7. Franz027

    Franz027
    Expand Collapse

    Joined:
    May 8, 2020
    Messages:
    3,448
    How can i open World Editor and Script A.I.?
     
  8. acsdog

    acsdog
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Messages:
    4
    Press F11 to open the editor, then go to Window (at the top) > Gameplay > Script AI Manager
     
    • Like Like x 1
  9. Born 2 Drive

    Born 2 Drive
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 17, 2019
    Messages:
    330
    Will the postfx system be getting fixed any time soon? I was kinda hoping it would happen with this update but it hasn't :(
     
  10. fivedollarlamp

    fivedollarlamp
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    3,009
    The Pigeon completely breaks when you add a crate to the bed
     
  11. acsdog

    acsdog
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 24, 2016
    Messages:
    4
    It seems the strange menu behavior that's been happening after this update occurs more often when there are AI spawned. The more AI there are, the more often the menu disappears.

    I also noticed the menu becomes extremely laggy when the game has been running for a while. RTSS doesn't show high memory usage so a memory leak is probably not the issue. CPU usage, however, is much higher than it was before the update.
     
  12. Buffalo Custardbath

    Buffalo Custardbath
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2018
    Messages:
    36
    Text not properly showing when failing Port Escape scenario (tested in safe mode)
     

    Attached Files:

    • Screenshot2021-07-02220806.png
  13. FFIVGUY

    FFIVGUY
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2018
    Messages:
    458
    Is it just me or does it seem like the day and night pass way to quickly even on the slowest setting?
     
  14. Turbo49>

    Turbo49>
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2021
    Messages:
    2,815
    These columns in WCUSA have weird collisions, where you can go through but it will damage the internals.
    upload_2021-7-3_10-7-37.jpeg
     
    #554 Turbo49>, Jul 2, 2021
    Last edited: Jul 3, 2021
    • Like Like x 4
  15. FFIVGUY

    FFIVGUY
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2018
    Messages:
    458
    I've noticed also that so far the K-series and the D-series randomly stall when idling.
    Once that happens it is impossible to get them to start properly. If I give it some gas while turning on the ignition and shift that is the only way I can get the car going, but if I come to a stop it just stalls again.
     
  16. Logan Mikael

    Logan Mikael
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    189
    in the next version you have to fix the engine sound of the game cars and the broken mods
     
  17. RobloxFan2

    RobloxFan2
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 28, 2019
    Messages:
    759
    can you please stop with the broken mods upload_2021-7-2_16-44-33.png the devs are not going to fix random broken mods. that is not their job. the mod makers have to fix their mod
     
    • Agree Agree x 12
  18. Logan Mikael

    Logan Mikael
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 4, 2020
    Messages:
    189
    ok...:(
     
  19. starscollide5

    starscollide5
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 15, 2021
    Messages:
    28
    • Agree Agree x 1
  20. coolusername

    coolusername
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    3,686
    Sometimes i have the problem that the game is in like fast mode. I start driving and everything feels like its set to fast forward.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice