1. Issues with the game?
    Check the Known Issues list before reporting!

    Dismiss Notice

0.24 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by Leeloo, Dec 2, 2021.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. den_chik

    den_chik
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 12, 2019
    Messages:
    830
    What do you mean "how"? Same how any car respawn safe these days. It's just note to improve. Not the real issue with the game.
     
  2. Garry5351

    Garry5351
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 21, 2021
    Messages:
    132
    God, the game after this update began to work unbearably
     
  3. Turbo49>

    Turbo49>
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2021
    Messages:
    2,681
    Try putting it in a zip and putting it here.
     
  4. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    is anyone else having problem with some car mods not showing up in the car menu..( and yes i did make sure to activate all mods)
     
  5. mhegai

    mhegai
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 10, 2020
    Messages:
    525
    That's got it. Thanks, Turbo49
     

    Attached Files:

  6. gameboy3800

    gameboy3800
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2014
    Messages:
    667
    probably already stated, but some mods are quite broken. half sure its lua related.
     
  7. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    the missing ones show in the mod manager but wont show in the car menu. 2nd thay have missing previews

    this just happened after this new update
     
  8. Cybertonius

    Cybertonius
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 7, 2016
    Messages:
    3
    The water in Italy (not sure about the other maps) is, uh, not right. Cleared cache and ran in safe mode to be sure. Not shown is the fact that it also vibrates wildly as the camera moves around.
     

    Attached Files:

    • italywater.jpg
    • Agree Agree x 1
  9. obl

    obl
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 11, 2021
    Messages:
    12
    As always, thanks for the quick hotfixes. These are the issues I still have:

    - Since 0.24, enabling traffic is now super demanding (or am I crazy??). My FPS drop about 40-50%...from ~90 to ~ 40 (and occasionally under 30) depending on the map. I do not remember it ever dropping bellow 60 fps in Italy and with traffic. Even in low graphics settings the FPS is bellow 50 when traffic is on.. so not on the GPU side fore sure.
    - Vulkan mode tends to crash on loading screen
    - When Vulkan mode loads, the game still looks all blurred.
    - Vulkan mode still does not show fire, smoke and other particle effects.

    specs:
    i7-10750H (6 cores, with hyperthreading 12)
    RTX 2070 max-q
    32 GB of RAM
     
    #949 obl, Dec 15, 2021
    Last edited: Dec 15, 2021
    • Agree Agree x 1
  10. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    QA Lead
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,451
    We just pushed a fix of the hotfix, it resolves the problem of loading some of the vehicles
     
    • Like Like x 11
  11. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    nice one I can see them all again
     
    • Like Like x 1
  12. Nefer666

    Nefer666
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2016
    Messages:
    23
    Im really impressed with how fast vehicle selector now loads. Great job. :)
     
  13. scaleop4

    scaleop4
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    38
    before it was fixed it was around 1 min and 30 seconds for it to load and now its almost instant
     
    • Agree Agree x 2
  14. renePRO

    renePRO
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 11, 2019
    Messages:
    126
    Now i have all my own configs in the vehicle selector? i like that hope it is not a bug:cool:
     
  15. synsol

    synsol
    Expand Collapse
    QA Lead
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    1,451
    it is a bug too, but this will take a bit more time to fix
     
    • Like Like x 2
    • Agree Agree x 1
  16. renePRO

    renePRO
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 11, 2019
    Messages:
    126
    Yes now i looked at my D-series and what a mess.... hahaha
    20211215222110_1.jpg
     
  17. kincaid

    kincaid
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 7, 2017
    Messages:
    4
    Engine in the Cherrier Vivace Rocks forward and backward way to much. Maybe lack of engine mounts?
     
  18. SKB

    SKB
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 22, 2017
    Messages:
    1,965
    Mod breaking it. Delete old mods, clear cache
     
  19. kincaid

    kincaid
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 7, 2017
    Messages:
    4
    Ok thanks!
     
  20. bmwcrazy456

    bmwcrazy456
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 26, 2018
    Messages:
    411
    'Show custom configs in vehicle selector'

    set that to off, should fix it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice