0.6.1.0 Discussion/Feedback/Bugs-Reporting Thread - READ #1 POST!

Discussion in 'General Discussion' started by Nadeox1, Jul 22, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Suricate68

    Suricate68
    Expand Collapse

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    65
    Very good update
     
    #121 Suricate68, Jul 23, 2016
    Last edited: Jul 23, 2016
  2. bogdan_93rus

    bogdan_93rus
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2014
    Messages:
    118
    The game occasionally crashes if you exit the photo mode.
     
  3. Suricate68

    Suricate68
    Expand Collapse

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    65

    This orange hood for the old pessima hill climb is normal ?
     
  4. Taza

    Taza
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2015
    Messages:
    1,140
    ^I had the same problem @Suricate68 , just clear cache

    Very nice update. My only complaint is the new superchargers on the GM. They feel like turbos and I can't drift the drift missile at all.
     
  5. TheAdmiester

    TheAdmiester
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2012
    Messages:
    522
    Just had a random thought about the UI apps and a little request.

    Is there any way the devs could make it so that, when we take a screenshot, all UI apps are hidden briefly as the screenshot is taken? Or could a single key be used to toggle all of them off/on for screenshot purposes?
     
  6. SixSixSevenSeven

    SixSixSevenSeven
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Messages:
    7,031
    its centrifugal rather than a positive displacement, their boost response is actually similar to a turbo just without the sapped throttle response
     
    • Like Like x 1
  7. MilanKD

    MilanKD
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 23, 2016
    Messages:
    967
    The Couplers don't work on the T-Series for me. Is there a simple fix or something?
     
  8. Suricate68

    Suricate68
    Expand Collapse

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    65
    Thanks but no change again orange hood
     
  9. Iro

    Iro
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 20, 2015
    Messages:
    2,068
    All mods disabled and
    Screenshot (182).png
     
  10. Neidjel

    Neidjel
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    333
    Sounds like the behaviour of a normal automatic (PRND21) instead of a DCT in manual(automatic clutch) mode. Did you make sure you were using a car with DCT?
     
  11. Taza

    Taza
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 8, 2015
    Messages:
    1,140
    This sounds exactly like the issue I have. I posted a bug report thread of it earlier today.
     
  12. Drivver

    Drivver
    Expand Collapse

    Joined:
    May 1, 2015
    Messages:
    226
    Sure I know that it's not that simple, MP is way more demanding than SP for PC unit and for DEVs to develop, that was just a VERY simplified calculation, which prove that you guys did good job and MP is becoming a more realistic thing, than it was before.


    Yes I tested on DCT and Manual, didn't tried on automatic. I'm outside so I can't test automatic now, but anyway it doesn't work as it was before.
     
  13. CrashCarAlex

    CrashCarAlex
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 20, 2015
    Messages:
    311
    Is there a way to get to free camera in Garage mode?
     
  14. Suricate68

    Suricate68
    Expand Collapse

    Joined:
    May 7, 2016
    Messages:
    65
    You cant have the free camera in garage mod
     
    • Like Like x 1
  15. Kitteh5

    Kitteh5
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    276
    Where did the option for the oil cooler go? I'm not seeing it, or I'm an idiot and missing it.
     
  16. zohh

    zohh
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 9, 2016
    Messages:
    35
    What car u mean?, i tuned old gen pessima earlier today and it had oil cooler
     
  17. Kitteh5

    Kitteh5
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 24, 2012
    Messages:
    276
    The Covet in particular.
     
  18. BallisticDK

    BallisticDK
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    150
    But the previous version had that option, and worked fine with it off, with the "old" ui? I thought that option was added so people at heigher res than 1080p could scale the ui so it isn't so small?.
    It's not because, its the end of the world, i just thought it was a bug with the new UI.

    Have a nice day.
     
  19. TackyMan

    TackyMan
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2016
    Messages:
    104
    20160723131724_1.jpg 20160723131713_1.jpg
    Exhaust fumes aren't showing for me. I cleared the cache and entered safe mode. Do I need to reinstall?
     
  20. TackyMan

    TackyMan
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 5, 2016
    Messages:
    104
    That worked a bit ago when tire smoke wasn't showing. I tried it again, but it didn't work for exhaust.

    T-series exhaust still shows.
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice