WIP Beta released '96 Pessima V6 Sounds 2.0

Adds the sound of a typical modern V6 to this vehicle!

  1. CP100

    CP100
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    225
    SuperChargedBurrito submitted a new resource:

    '96 Pessima V6 Sounds - Adds the sound of a typical modern V6 to this vehicle!

    Read more about this resource...
     
  2. CP100

    CP100
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    225
  3. TheRustyRagdoll

    TheRustyRagdoll
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Messages:
    340
    Hey there! @SuperChargedBurrito
    I've taken a look through your mod, and i'm pretty sure you've done the "On Throttle" and "Off Throttle" wrong.
    What it looks like:
    Code:
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/IdleRpm.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE",   "rpm",                   [], []              ], 
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/LowRpm.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE",   "rpm",                 ["engine_throttle"], []              ],        
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/LowRpm_Load.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE", "rpm"                 [], []              ], 
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/MidRpm_Load.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE", "rpm"                 [], []              ], 
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/MidRpm.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE",   "rpm"                 ["engine_throttle"], []              ],
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/HighRpm_Load.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE",   "rpm"                 [], []              ], 
        ["default", "vehicles/enginesounds/v6/HighRpm.ogg", "AudioDefaultLoop3D", "ENGINE",   "rpm"                 ["engine_throttle"], []              ], 
    
    Basically, the "Load" files should be the ones that respond when the throttle's being pressed not the other way.
     
    • Informative Informative x 1
  4. CP100

    CP100
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    225
    Probably named the files wrong then...

    It sounds better with the way I have the script set up. Then having it the other way.
     
  5. TheRustyRagdoll

    TheRustyRagdoll
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 20, 2015
    Messages:
    340
    Yeah, i think so as well. But nevertheless, i think you should try switching the code, giving it a test on your pc, just to see.
    I was just showing you, not trying to say your mod's bad.
     
  6. CP100

    CP100
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    225
    I'll at least rename the audio files. And then switching the code. Maybe i'll post a vid.
     
    • Agree Agree x 1
  7. CP100

    CP100
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    225
  8. PatrickH

    PatrickH
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 30, 2017
    Messages:
    20
    I have a question. It wont work for me and i installed it correctly. I did have it working at one point but have another sound pack downloaded with many sounds. Is there any way I can replace the old v6 sound from the pack with this one without deleting the pack?
     
  9. CP100

    CP100
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2016
    Messages:
    225
    Can you send me a screenshot of the pack? To solve the problem... find the "midsize" folder and replace it. It contains the old v6 sounds and replacing it will make my mod work. Next go to the "enginesounds" folder from your sound pack and open the folder. if you see a "v6" folder, replace it with my "v6" folder from my mod.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice