1. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice

Released American 80's Fullsize Series 2.1

disguised pre-release test car of a famous car brand.

  1. kwai38

    kwai38
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 28, 2017
    Messages:
    473
    this community does like pointing out pirates(myself included), trust me, some pirates just come to the forums and cry about broken mods when they're using a version from the Big Bang, and y'know, keep your game versions updated *wink
     
    • Like Like x 1
    • Agree Agree x 1
  2. Fr3ya

    Fr3ya
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 25, 2020
    Messages:
    3
    Not using hacks or a pirated game. I'm not an idiot I appreciate the immediate accusations though
    I feel that lol but this was my first time ever posting on a game forum literally ever I was like bruh chilllll y'all lmao idk why I didn't think to check the game version I feel like a boomer
     
    • Like Like x 1
  3. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    28
    Hello, I am trying to download this mod and I can't find any old version of it in my files. The car without the pack works fine, but when I download this, none of the cars work including the ones from the pack. I know the creator said it will conflict with the new version with the old. But I can't find any old files of it. I am almost about to give up on trying. Plz help.
     
  4. IllinoisMan1980

    IllinoisMan1980
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2020
    Messages:
    15
    Clear cache and try Windows Search.
     
  5. G.Colaluca

    G.Colaluca
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 26, 2020
    Messages:
    1
    Hello. Right now I have an issue with the mod where it still shows an error and the car will not move. I attached a photo of what it does. I have tried uninstalling and reinstalling the mod.

    Edit: Still some files from the old mod. I have it working now
     

    Attached Files:

    • BeamError.png
    #1865 G.Colaluca, Sep 26, 2020
    Last edited: Sep 26, 2020
  6. glen

    glen
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 7, 2017
    Messages:
    28
    Okay thank you
    --- Post updated ---
    Okay thank you
     
  7. smittayxd1212

    smittayxd1212
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 25, 2018
    Messages:
    7
    So I've gone through every single step from a full reinstall to clearing the cache to downloading the mod 3 times and redownloading it in the repository, but I still get a "corrupt core" error message. The car will load, but the engine does nothing. Really could use some help. Tachometer has no numbers. Engine turns on and off, but will not accelerate and has no brakes. Always get a message that wants me to run in safe mode or reinstall the game to use the mod :/
     
  8. Slugfest

    Slugfest
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 28, 2020
    Messages:
    420
    I hate to have to say this, but I think 'corrupt core' actually refers to the game, so a clean install is your best bet... Come back an hour or so after you read this and let us know if it worked?

    By the way, don't forget to copy the mods folder to like your desktop (or anywhere outside the BeamNG folder) and then copy it back so that when you re-install the game you don't lose all your mods. This is good for two reasons: first, it means you won't lose all your mods, and second, you will be able to tell if it was a game issue or mod issue as the mods remain exactly the same.
     
    • Agree Agree x 2
  9. OldCarsRule57

    OldCarsRule57
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 6, 2020
    Messages:
    2
    Is anyone else having a problem where the police lights are just grey but still has the sound?

    Wait nevermind I fixed it. I just had to clear the cache again. Thanks for your help anymway!
     
    #1869 OldCarsRule57, Sep 27, 2020
    Last edited: Sep 27, 2020
  10. Iluvherbie

    Iluvherbie
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 18, 2020
    Messages:
    14
    So, bro I downloaded the mod and I have a bug to report. So, basically all the windows plus the head and taillights say 'No Texture'. If you can just fix that bug the mod will be perfect but please take your time
     
  11. 川流不息2191

    川流不息2191
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 18, 2019
    Messages:
    146
    Did you download both files? there's one on the repo and one add-on pack on the first page.
     
  12. IllinoisMan1980

    IllinoisMan1980
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 31, 2020
    Messages:
    15
    It works perfectly. Problem is propably on your side.
    Did you place it in the mods folder? Clear cache. Delete old version of the mod (if you can't find it, use Windows Search). Last resort is reinstalling the game.
     
  13. smittayxd1212

    smittayxd1212
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 25, 2018
    Messages:
    7

    Sounds like I've got work to do. I already did a clean install but I must have missed something. I still have the same issue. Car loads but can't actually use it. No texture issues, but the engine is useless. I've got the extra folder from this site too. Fresh downloads of it and the repository and still having the same problem.
     
  14. FlippyJimJams

    FlippyJimJams
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Jul 19, 2020
    Messages:
    154
    upload_2020-9-28_14-38-5.png this is what I mean, I select an interior and the color of the seats stay the same
     
  15. Iluvherbie

    Iluvherbie
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 18, 2020
    Messages:
    14
    I did all those things but it's still not working can anybody else give me some advice plz
     
  16. smittayxd1212

    smittayxd1212
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 25, 2018
    Messages:
    7
    Complete reinstall, searched for all remaining files on my computer, deleted everything. Downloaded it all again and IT FINALLY WORKS.
     
    • Like Like x 1
  17. 川流不息2191

    川流不息2191
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 18, 2019
    Messages:
    146
    You'll have to change the seat because this one is from Oldsmobile and doesn't have beige lol
     
  18. FlippyJimJams

    FlippyJimJams
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Jul 19, 2020
    Messages:
    154
    Lol
     
  19. maslimepunch

    maslimepunch
    Expand Collapse

    Joined:
    May 30, 2020
    Messages:
    65
    cant wait to have my motherboard working with my gpu again so i can play beam
     
  20. FlippyJimJams

    FlippyJimJams
    Expand Collapse
    Banned

    Joined:
    Jul 19, 2020
    Messages:
    154
    Lol r.i.p
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice