Automation multi-trim cars

Discussion in 'General Discussion' started by beamcar927, Apr 9, 2019.

  1. beamcar927

    beamcar927
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 26, 2019
    Messages:
    130
    How would I create a car in automation and export it or modify it so it will have multiple trim levels? I want to have a truck that has a few different trim levels, (DX, LX, SX, etc...) Any help would be appreciated!! :):):)
     
  2. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    1,098
    You have to export them as separate vehicles
     
  3. beamcar927

    beamcar927
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 26, 2019
    Messages:
    130
    Thank you. How would I make it so in the vehicle menu its one car that I clack on and it shows multiple trims. The way you said works but it brought about this second question. :):):):):):)
     
  4. Harkin Labs Gaming

    Harkin Labs Gaming
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    444
    There is a way, but it requires a lot of work. I was looking for the thread, but I can't find it. You would need to know LUA I think.
     
  5. beamcar927

    beamcar927
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 26, 2019
    Messages:
    130
    Ok. Thank you. I will try to find a way. Also I like your youtube channel:):):):)
     
  6. Harkin Labs Gaming

    Harkin Labs Gaming
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 17, 2016
    Messages:
    444
    Thanks, I wish I could help. Good luck!
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice