1. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

WIP Beta released Bus Stop Remover 0.1.1

Remove bus stops only in freeroam

  1. thomatoes50

    thomatoes50
    Expand Collapse
    Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    588
    • Like Like x 3
  2. BombBoy4

    BombBoy4
    Expand Collapse

    Joined:
    May 16, 2015
    Messages:
    2,048
    10/10 preview
     
    • Agree Agree x 2
    • Informative Informative x 1
  3. Randomguy12

    Randomguy12
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 5, 2018
    Messages:
    399
    Does this involve scenerios? On the 'hard work' scenerio pack one of the scenerios spawns in a bus stop.
     
  4. TechnicolorDalek

    TechnicolorDalek
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 6, 2013
    Messages:
    920
    good mod
     
    • Agree Agree x 1
  5. thomatoes50

    thomatoes50
    Expand Collapse
    Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    588
    No it remove bus stops only if you are in freeroam.
    For scenario pack, it will not trigger to avoid breaking stuff, maybe you can tag the mod creator of that pack so we can make it work again
     
  6. KaiserimnopYT

    KaiserimnopYT
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 9, 2016
    Messages:
    3,714
    Clickbait video 100/100
    Next is MLG video for bitron b2 xd
     
  7. EcoNadder77

    EcoNadder77
    Expand Collapse

    Joined:
    May 29, 2017
    Messages:
    1,101
    Nice idea, thanks for making this!
     
    • Like Like x 3
  8. PolishPetrolhead

    PolishPetrolhead
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    401
    Hmm, it just removes them from landscape, doesn't remove their existence tho. Learned the hard way when I did a massive skid, I was just about to save it and then crashed into invisible object. Not what I expected really :/
     
    • Informative Informative x 1
  9. thomatoes50

    thomatoes50
    Expand Collapse
    Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    588
    i will fix that tonight, weird that nobody found out before
     
    • Like Like x 1
    • Staff Pick Staff Pick x 1
  10. PolishPetrolhead

    PolishPetrolhead
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    401
    Took me like 10 minutes really. I was drawn towards this mod solely because I often hit them bus stops when cutting corners like a madman or going wide because the corner was too tight. I actually don't mind how they look XD.
    --- Post updated ---
    Hmm, the update appeared then disappeared. Curious. Also, how to reload static collisions?
     
  11. Copunit12

    Copunit12
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 13, 2015
    Messages:
    346
    Still waiting for East Coast, USA.
     
  12. thomatoes50

    thomatoes50
    Expand Collapse
    Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    588
    I felt like it was less needed in this map. some stops really bother you?
     
    • Agree Agree x 1
  13. Copunit12

    Copunit12
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 13, 2015
    Messages:
    346
    On East Coast, USA.some stops are out of place and some signs are very destructive. (if they were like the bushes with soft collisions it would be better for the one at the default spawn location). Others just don't make any sense. Why in a small town of Firwood are their 4 bus stops within 3 mins walking distance especially in a poor town (based off the road condition and trash). I made a bus line suggestion in the feedback page.
    So yeah it bothers me a bit on some of the random bus stops on East Coast, USA.

    Edit. West Coast USA is acceptable as is :3.
     
    • Agree Agree x 1
  14. BombBoy4

    BombBoy4
    Expand Collapse

    Joined:
    May 16, 2015
    Messages:
    2,048
    The placement is fine, but the design of the stops looks really out of place in the rural/suburban setting. Same with Utah.
     
    • Like Like x 1
  15. PolishPetrolhead

    PolishPetrolhead
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    401
    After today's hotfix this mod causes the game to go unresponsive while trying to load vanilla maps. I hope it is easily fixable since I really like this mod.
     
  16. thomatoes50

    thomatoes50
    Expand Collapse
    Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    588
    I just tested on gridmap and Utah, had no problem.

    You may need to wait longer for the cache to generate or check that another mod is not breaking everything
     
  17. PolishPetrolhead

    PolishPetrolhead
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 29, 2015
    Messages:
    401
    Oh, snap. And I felt so happy that I found the problem so easily and could blame it for the bug. Well, now I gotta plough through all my mods and see which one makes it all die.
     
  18. thomatoes50

    thomatoes50
    Expand Collapse
    Staff Member

    Joined:
    Jan 31, 2013
    Messages:
    588
    Two solution wait longer until it crash or make it.
    You should also check safe mods and the logs
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice