Unsolved Car is using 100% Ram memory

Discussion in 'Mod Support' started by schumacher, May 6, 2017.

  1. schumacher

    schumacher
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    1,053
    My Scirocco mod gives me lots of errors in the console. If you just spawn the vehicle its no problem but if you reload the car a few times it uses almost 100% of my 16gb's of ram. All my other mods give me some errors in the console aswell but they dont use more than around 20% and I can reload as often as I want. Is there any solution for that?

    Unbenannt.png
     
    #1 schumacher, May 6, 2017
    Last edited: May 6, 2017
  2. Srockzz

    Srockzz
    Expand Collapse

    Joined:
    May 16, 2015
    Messages:
    2,168
    It looks like some sort of memory leak. No idea why tho
     
  3. Inertia

    Inertia
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 29, 2015
    Messages:
    1,692
    I don't know if this is the issue, but maybe all of the meshes that the game can't find may be having something to do with it. Try commenting out the offending flexbodies, and see if that helps.
     
  4. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    Spinning Cube
    BeamNG Team

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    14,656
    Well, you should probably fix those errors.
     
  5. schumacher

    schumacher
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 1, 2013
    Messages:
    1,053
    Thats what I will do but Im just wondering Why its just this specific Vehicle and Not f.e. my other Mods which have all These Console Errors aswell. Also it just began after the 0.9 Update I Think.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice