1. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

Unsolved Custom guage cluster I made

Discussion in 'Mod Support' started by Disgusting Truck, Feb 9, 2019.

  1. Disgusting Truck

    Disgusting Truck
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 3, 2017
    Messages:
    12
    Hello. I am an unprofessional modding guy. I invited you guys because I was having some issue to make my 200bx gauge work. If you have time to solve my problem, please help me :O I posted my file that includes my work. Please have a look and let me know what is wrong.. Thankyou !
     

    Attached Files:

  2. aljowen

    aljowen
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Messages:
    1,500
    Could you explain what the issue you are facing is? Is it not loading? Is it displaying something wrong? Etc
     
  3. RobertGracie

    RobertGracie
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    3,033
    Definitely more information will be required, if you can post an update of whats going on and how its being effected it would be helpful, pictures are a great way of showing information like that :)
     
  4. Disgusting Truck

    Disgusting Truck
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 3, 2017
    Messages:
    12
    It is loading. I think I could say something is not showing up when I spawn the car. I saw the gauge panel is not showing. I tried to fix but it did not. You can drop that file into Document/BeamNG.drive/vehicles/coupe. Please help me find out what's wrong.
    --- Post updated ---
    F
    First up, please download my file and apply it. You can modify 200bx in parts menu, click "unibody" and you will able to choose other unibody called "coupe unibody Aftermarket"
     
  5. aljowen

    aljowen
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 21, 2012
    Messages:
    1,500
    I have just had a quick look at the files, I have never done a normal (non-digital) gauge cluster before, so my knowledge on it isn't the strongest.

    I think you have your file paths wrong.

    Normally for vehicles you would have a file path as follows:
    [yourMod].zip => vehicles => [yourMod] => *all of the files*

    Then the file paths in your materials.cs file would look as follows:
    Code:
    "vehicles/[yourMod]/file.dds"

    I can't say for sure since I haven't done analogue gauges before, but I can't think of any reason why they would be different to everything else.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice