WIP Beta released Edge of the Knife 1.0

Reach the other side of the dam before the truck

  1. The Gas Station

    The Gas Station
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 14, 2016
    Messages:
    210
    "No time for lengthy explanations. You have to reach the other side of the dam before the truck, by any means nessecary!"
    screenshot_00027.png

    This is a scenario for the new Automation map, featuring a custom Hopper as your car, and a huge semi-trailer with custom .lua code as your opponent, in a race to the dam's other side. Does driving the hopper sound like an unfair advantage? Don't you worry, son. You are going to drive up... another path.... he he heeeee... and he thought that driving the hopper is an advantage.... he heee heeee.....

    Anyway, It took me ages to get the .lua working and the timing just right, so I really hope you enjoy this one!

    For some reason the .lua doesn't work perfectly. Restart the scenario if the truck isn't driving by itself, it seems to fix it most of the time
     

    Attached Files:

    #1 The Gas Station, Sep 9, 2018
    Last edited: Sep 24, 2018
  2. RiFlech

    RiFlech
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 6, 2017
    Messages:
    449
    Nice idea! Good Job!
     
    • Like Like x 1
  3. Nadeox1

    Nadeox1
    Expand Collapse
    BeamNG.Support
    Staff Member

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    13,900
    The LUA is not working fine for me. The T-series does not move, while the logs spams some error.
    Is it working for you OP?
     
  4. RiFlech

    RiFlech
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 6, 2017
    Messages:
    449
    At first, it doesn't work, but i did some things (idk what i did) it works
     
  5. MattSqu

    MattSqu
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 15, 2018
    Messages:
    3
    The truck didn't move for me on the first loading, but when I used 'D-pad right' to reset the scenario, it started working ok.
     
  6. The Gas Station

    The Gas Station
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 14, 2016
    Messages:
    210
    For some strange reason you have to restart it. So it works only the second time not the first time. If someone with some better .lua understanding can check out why, it'll be great! I couldn't fix it myself.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice