1. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    Solutions and more information may already be available.

Gavril Roamer - missing textures

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Unster, Mar 16, 2019.

  1. Unster

    Unster
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 23, 2018
    Messages:
    175
    Anybody else experiencing this? This is the only vehicle that has this problem. It used to work in previous versions. Tried clearing texture cache and disabling mods - didn't help.
     

    Attached Files:

    • 20190315233259_1.jpg
    • 20190315233325_1.jpg
    • Agree Agree x 1
  2. KZrT010

    KZrT010
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 26, 2013
    Messages:
    117
    This is a texture glitch because of a configuration mod. I had this bug too.
     
  3. Danny Werewolf

    Danny Werewolf
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    2,068
    Having this issue aswell, but I can't find what mod, out of 300, is causing this. Do you remember?
     
  4. TheMultiTuber™

    TheMultiTuber™
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 30, 2017
    Messages:
    1,500
  5. Cop

    Cop
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    34
    I have the same issue, but with the Van
     
  6. Pengi Wan Kenobi

    Pengi Wan Kenobi
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 7, 2018
    Messages:
    70
    If you have the Satsuma 100A mod, try disabling that, it’s usually the cause of the van issue.
     
  7. Cop

    Cop
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    34
    Okay, thought makes me wonder what that has to do with the van
     
  8. Veykswa

    Veykswa
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 27, 2018
    Messages:
    5
    I also have this problem. I hope there's a fix.
     
  9. Danny Werewolf

    Danny Werewolf
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    2,068
    I'd just remove all the mods (not delete) from the mod folder (not the repo folder) and see if one of those is the issue. Shouldn't be that hard...
     
  10. Cop

    Cop
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    34
    Believe it or not, the my summer car mod is the issue for some reason, deactivating restores the textures
     
  11. Pengi Wan Kenobi

    Pengi Wan Kenobi
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 7, 2018
    Messages:
    70
    Yeah, it’s weird, isn’t it?
     
  12. Cop

    Cop
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 15, 2018
    Messages:
    34
    Yes, it is
     
  13. Danny Werewolf

    Danny Werewolf
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    2,068
    Not quite sure, but it could be @synsol's Semi EU Truck. Still not certain though, but you should try disabling that. It would also get rid of semi_eu_truck in the vehicle selector.

    696465f08cf953931dd568caa4a92250.png

    All I know, I do remember the guages on that being broken.
     
  14. Unster

    Unster
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 23, 2018
    Messages:
    175
    I don't have any of those mods mentioned here. I figured disabling all mods should be enough. I can try moving them out of the mods folder when I get home. But if that works but disabling via the game menu doesn't, then there's a bug with that too.
     
  15. Unster

    Unster
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 23, 2018
    Messages:
    175
    I just moved my entire mods folder out of the way. Verified that BeamNG detected no mods. File integrity also verified. Texture problem remains. It looks like a bug in the 0.15.0.6 version.
     
  16. Danny Werewolf

    Danny Werewolf
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    2,068
    screenshot_2019-03-19_23-52-56.png
    I have no idea why that's happening than.
     
  17. Unster

    Unster
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 23, 2018
    Messages:
    175
    So you don't have that problem? I don't see the problem in your screenshot.
     
  18. Danny Werewolf

    Danny Werewolf
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    2,068
    Nope, I don't anymore. Hopefully it isn't another mod.
     
  19. Unster

    Unster
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 23, 2018
    Messages:
    175
    What video card do you have? I have an Nvidia Geforce.
     
  20. Unster

    Unster
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 23, 2018
    Messages:
    175
    I found what the problem was. Some material modification was present in Documents\BeamNG.drive\vehicles for the Roamer. Deleting it restores the textures. Since other people are having this problem too and I don't remember modding my Roamer, I suspect the devs checked this in by accident in the current version.
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice