1. Game not starting lately?
    Fixed in 0.19.4.2
    More information available here

    Dismiss Notice
  2. Intel iGPU (6xx series) crashes
    Fixed drivers available!
    Instructions here

    Dismiss Notice

General Chat

Discussion in 'Beam-Monsters' started by enjoyinorc6742, Dec 3, 2016.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Mike Bevavava

    Mike Bevavava
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 2, 2017
    Messages:
    717
    Automatic isn't going to let you do moonwalks, you'd be better off using manual so you can shift between first and reverse when you need it.
     
    • Agree Agree x 1
  2. freddy5404

    freddy5404
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    585
    Press q and use manual which is hard to get used to but you will if you don't want to use that put break torque in tuning to %100.
     
    • Agree Agree x 1
  3. Lunacheese65

    Lunacheese65
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 16, 2017
    Messages:
    186
    the only really way to use manual shift. thats the only way ik.
     
  4. MONSTERJAMFAN109

    MONSTERJAMFAN109
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 29, 2017
    Messages:
    351
    Basically i’m saying monster jam does their events on the weekends
    --- Post updated ---
    Use a Logitech g27 and switch to realistic mode
     
  5. freddy5404

    freddy5404
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    585
    I mean you can just use an Xbox 1 controller or ps4 it’s not that difficult
     
  6. guardblast3 2

    guardblast3 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 10, 2018
    Messages:
    28
    If you haven't yet go into setting and look for a setting the let's you shift when ever you want. By default it has it set to only safe shifting to avoid transmission issue so you Have to take the safety setting off and drive a manual trans
     
    • Informative Informative x 2
    • Like Like x 1
  7. Square Bodies Rock

    Square Bodies Rock
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 3, 2019
    Messages:
    71
    If you bind your reverse gear to a button (by default it's not bound) then you can quickly swap from any gear to reverse. I bound my reverse to Q because its easy to press Q and W (What I have Throttle bound to) at the same time.
     
    • Like Like x 1
  8. fred dinapoli

    fred dinapoli
    Expand Collapse

    Joined:
    May 17, 2019
    Messages:
    14
    aii thanks guys
     
  9. MONSTERJAMFAN109

    MONSTERJAMFAN109
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 29, 2017
    Messages:
    351
    So uh, I pitched an idea for the next Addon pack
    and it might be made...
     
  10. OffRoadNutshell

    OffRoadNutshell
    Expand Collapse

    Joined:
    May 22, 2018
    Messages:
    67
    I just deleted all my CRD truck stuff and re downloaded the main CRD mod. Whenever i spawn any of the original trucks it just shows up as the NO texture everywhere. Any way to fix this?
     
  11. Hawk005

    Hawk005
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 2, 2018
    Messages:
    365
    Clear cache
     
    • Agree Agree x 1
  12. OffRoadNutshell

    OffRoadNutshell
    Expand Collapse

    Joined:
    May 22, 2018
    Messages:
    67
    It worked, Thanks!
     
  13. IAchievedBacon

    IAchievedBacon
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 3, 2017
    Messages:
    2,772
    Like?
     
  14. MONSTERJAMFAN109

    MONSTERJAMFAN109
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 29, 2017
    Messages:
    351
    A bone stock looking Ford F-150 body (regular truck body, not a monster truck, but the actual truck paint)
     
  15. IAchievedBacon

    IAchievedBacon
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 3, 2017
    Messages:
    2,772
    Hmmm...:rolleyes:



    Yes and no.
     
  16. MONSTERJAMFAN109

    MONSTERJAMFAN109
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 29, 2017
    Messages:
    351
  17. jonesdotkid1

    jonesdotkid1
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 16, 2019
    Messages:
    6
    weird question, anyone have the human's car crush link?
     
  18. Hawk005

    Hawk005
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 2, 2018
    Messages:
    365
    its on page 83 of map downloads and discussions
     
  19. blaize1105

    blaize1105
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 26, 2017
    Messages:
    202
    Question: if I make a request for a custom map, do I still need the name and location?
     
  20. freddy5404

    freddy5404
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 18, 2017
    Messages:
    585
    if there is a location for it you really don't need a name it will most of the time end up just being (location) 2019 custom something like that
     
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice