nagyon menő lesz. de ez nem a Polish Roads map? mert meg van nekem az is, és kb ugyan az. (hungarian) It will be really cool. But isn't this the Polish Roads map? Because I have that too, and it's about the same. (No hate) --- Post updated --- HURRÁ
Szia! A pályámon lévő asset-ek többsége a Polish Roads-ból van (engedéllyel természetesen). Ahogy a valóságban is, a lengyel épületek, táblák és utcák hasonlítanak. A kérdésedre válaszolva: Nem, ez nem a Polish Roads map. Ez az én saját pályám, ami valós magyar helyszínekről lett ihletve / másolva. Eng: Hi! Most of the assets on my map are imported from Polish Roads, ofc with permission. Just like in real life, the polish buildings, sign and streets are look like the ones in our country. To answer your qustion: No, this is NOT Polish Roads, this is my very own map that is based on several real-life locations in Hungary.
mintha láttam volna ilyet a Parlament mellett... --- Post updated --- VÁRJ, TÉNYLEG?? --- Post updated --- elő a suzukikkal, hadd verjük szét!
Szia @Bifdro ! Ugye a map textúrái nem lesznek bugosak, mert a lengyel roads a mostani frissítés óta nagyon bugos
Szia! A frissítés nálam is okozott kisebb gondokat, de a tesztelés alatt a többségük javítva lett Elvileg nem lesznek ehhez hasonló "nagy" bugok
A pályán hogy ha le spawnolsz, akkor a kocsin alapból rajta lesz a magyar rendszám tábla a kocsikon, mint a polish roadson? If you spawn down the map, then will the car already have the hungarian license plate on it, like in Polish roads?
Na, ez nagyon menő pálya mod! Szerintem magyar map még nem is készült ehhez a játékhoz (egyébként fun fact én is dolgozom egy ilyenen, de teljesen más, csak gondoltam mondom mermérne ), szóval minden esetre várom amikor letölthetővé válik Ja, amúgy kellemes meglepetésként ért hogy a fotókhoz használtad a régi rendszám modjaimat, és be is linkelted őket, egyébként ezeket majd ha alap részévé szeretnéd tenni a mododnak, szívesen segítek
Köszönöm szépen a kedves szavaidat! Nagyon jól esik látni, hogy ennyi ember - köztük sok magyar személy - érdeklődik a pálya iránt! A rendszám mondjaidat azóta is használom, nap mint nap! Nagyszerű munkát végeztél! Megköszönném a segítséged abban, hogy a pálya betöltésekor automatikusan a te rendszámaid jelenjenek meg!
Szia! Csak ezért létrehoztam egy fiókot ide, hogy leírjam, hogy mennyire várom a mapot. Illetve minden elismerésem, hogy egy ilyen nagy projektnek nekiálltál. Pár hónapja már figyelgetem ezt a threadet, és elég ígéretesnek néz ki. Csak így tovább!
I'm already looking forward to its release this week and it's incredible that I had to wait so little for a Hungarian map, which is unbelievable. HU:jó hogy ezen a héten várható egy magyar mod
finally we can spread the fact that there is a country called Hungary végre mások is megtudják, hogy létezik Magyarország
It's been more than 1 year! Now, the big day has come! I am excited to release my newest map mod Hungarian Roads TODAY! But this is just the start! Based on your further ideas and experiences I will continue the development of the map, so expect more and more content from now! Több, mint egy év! Most azonban a nagy nap elérkezett! Izgatottan adom ki a pályát a MAI NAPON! De ez csak a kezdet! Az ötleteitek és tapasztalataitok alapján fejleszteni fogom a pályát, szóval számíthattok még több tartalomra! I wish so much fun and a great time using the map! Jó szórakozást és időtöltést kívánok a pályához! A link az első oldalon lesz, de itt is megtaláljátok: Link will be on the first page, but included here as well: https://drive.google.com/file/d/1VuW6uNJQew8AIdq5AvGvBP5Jer6890kq/view?usp=sharing