1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

WIP Beta released Offroad Hopper Mega Pack (UPDATED 07/12/17)

Discussion in 'Land' started by JackLumba, Apr 16, 2017.

?

What tire size do you prefer?

  1. 35 inch

    7.4%
  2. 38 inch

    7.5%
  3. 40 inch

    9.2%
  4. 44 inch

    73.7%
  5. Other? (Just comment)

    2.2%
  1. gagemax00

    gagemax00
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 20, 2017
    Messages:
    5
    Textures on the Axel's, suspension and the 7.0l engine aren't showing up I've cleared the cache and uninstalled and reinstalled installed it and still no textures any thoughts?
     
  2. dGCyanide 2

    dGCyanide 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    8
    So I tried it and still the same old error. Attached is what I get every time.
     

    Attached Files:

    • error.jpg
  3. Crazyjr

    Crazyjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    51
    By that message your computer is lacking either Hard drive space, or RAM memory needed to run the game. you'll have to upgrade it. What is your computer setup?
     
  4. dGCyanide 2

    dGCyanide 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    8
    So I'm running a AMD FX-8350 @4.2GHz, 16Gb of G.Skill DDR3 @1666MHz and also a Sapphire HD7870 OC 2Gb. Hard drive may be the issue as it's running very low. I'll free up some room and see how that goes as I should have easily enough to run this mod in terms of PC Specs.

    So I tried it again, I have 47.8Gb free on the HDD and still the same thing popped up.
     
    #784 dGCyanide 2, Oct 9, 2017
    Last edited: Oct 9, 2017
  5. Crazyjr

    Crazyjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    51
    Not sure what else could be the problem, that was the only thing based on the screen i saw could be the issue. it's possible the sapphire GPU is not good enough, you may be trying to go over the processing limit on that. That GPU is about 2-3 generations old. that may be the problem
     
  6. dGCyanide 2

    dGCyanide 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    8
    I just never thought that could be an issue seeing as it runs every other mod fine and the game on ultra easily.
     
  7. Crazyjr

    Crazyjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    51
    I only said it was a possibility. i run a i5 2400 dell optiplex with 8 GB of ram and a Zotac GTX750TI and have no issues at all. There is the occasional drop in frames, but rarely much else. and never fails to load
     
  8. Kirakat

    Kirakat
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 24, 2013
    Messages:
    87
    Go to the support area man, You'll get better help there. Specify this mod is one of the possible causes.
     
    • Agree Agree x 1
  9. dGCyanide 2

    dGCyanide 2
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 26, 2015
    Messages:
    8
    Will do, thanks for your time and effort into helping me.
     
  10. Connor Pratt

    Connor Pratt
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 10, 2017
    Messages:
    1
    the only suggestion if u could u try to make a fifth wheel camping trailer and a 2 axle travel trailer.
     
    #790 Connor Pratt, Oct 16, 2017
    Last edited: Nov 9, 2017
  11. Nova Fanboy

    Nova Fanboy
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 19, 2017
    Messages:
    15
    wut
     
  12. giorgos

    giorgos
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 8, 2016
    Messages:
    3
    So I tried to get rid of the no texture problem by clearing the cache didn't work tho
     
  13. The Crimson Kellashee

    The Crimson Kellashee
    Expand Collapse

    Joined:
    Jul 15, 2017
    Messages:
    10
    This is an excellent mod. The Overcompensation-Mobile at its finest.

    My biggest request is a set of locking differentials for the 6X6 configs. I've got all this power and traction to climb hills, and i'm flying straight back down the instant one wheel leaves the ground.
    --- Post updated ---
    Just realized that they're limited/locked, not the usual open/locked, so they didn't show up on my UI apps as locking. I hit the button on my keyboard and they locked.
     
    #793 The Crimson Kellashee, Oct 24, 2017
    Last edited: Oct 24, 2017
  14. Crazyjr

    Crazyjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    51
    ALT and D will lock them, unfortunately it's all or nothing. fine by me since all i ever use is crawlers
     
    • Informative Informative x 1
  15. Crazyjr

    Crazyjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    51
    @hog0005, not rushing you, just wondering how the next update is coming along
     
    • Agree Agree x 4
  16. MICROMORON

    MICROMORON
    Expand Collapse

    Joined:
    May 20, 2017
    Messages:
    1
    I've never been able to use the mod because whenever I tried to load in the stock hopper, the game crashed. what should I do?
     
  17. Crazyjr

    Crazyjr
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 1, 2017
    Messages:
    51
    as said above about another, it might be another mod conflicting. i guess i'm lucky, have never had any problems
     
  18. ITSNICK One

    ITSNICK One
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 22, 2016
    Messages:
    6
    This mod overwrites the PK sound pack and the tank doesn't work. Besides that, AWESOME mod!
     
  19. Kuthlive

    Kuthlive
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 6, 2015
    Messages:
    56
    Don't say RAM memory. RAM stands for Random Access memory. if you say RAM memory, that's a bit redundant.
    Video card age has nothing to do with it, i was running on a 5770, then a GTX 560Ti with no problems. Also, he's getting a memory error, so chances are it wouldn't be the GPU.
     
  20. bryant101

    bryant101
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 13, 2017
    Messages:
    1
    please release this mod
     
    • Agree Agree x 1