PC or Xbox One?

Discussion in 'General Off-Topic' started by vicnitro, Dec 1, 2013.

  1. Masterjoc

    Masterjoc
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 4, 2013
    Messages:
    296
    Then you drive not fast enough. I play only with my Xbox gamepad and I can archive nearly the fastest rounds in some tracks. In such rounds I crash often , when I'm not concentrated enough. But grip loose is never random to me.
    Ok some cars understeer /oversteer not enough, but I think it's some other data.

    @mythbuster: Lfs won't release on consoles, so the only game for the console market is pcars, which can be better then I think atm.

    Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk 2
     
    #41 Masterjoc, Dec 4, 2013
    Last edited: Dec 4, 2013
  2. vicnitro

    vicnitro
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    96
    Okay I know this is late but I have the computer now and all the parts are being shipped so thanks for the help guys!
     
  3. Backcheck

    Backcheck
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 17, 2013
    Messages:
    11
    I'm getting an Xbox One for Christmas. So... Xbox One it is. The only thing I hate about it is the name. Why One? I thought it would be like the 720 or something...
     
  4. AirSKiller

    AirSKiller
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    229
    Your OC skill, wow! :eek: You got really really lucky on your chip! 5.4GHz?? God o.o
     
  5. SixSixSevenSeven

    SixSixSevenSeven
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 13, 2013
    Messages:
    6,966
    Its AMD, they do overclock insanely, its not skill, its just AMD being easy to overclock reliably.
     
  6. vicnitro

    vicnitro
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    96
    Wait I'm getting a Vishera processor, what can I overclock that to?
     
  7. RobertGracie

    RobertGracie
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2013
    Messages:
    3,744
    PC for me its so much more customizable and you can always add more parts to it you cannot do that for a console...
     
  8. vicnitro

    vicnitro
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 5, 2013
    Messages:
    96
    Okay I got the PC together (wired and everything) the MOBO gave the single beep of life and now all I need is the OS, thanks for the support guys!
     
  9. AirSKiller

    AirSKiller
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    229
    Congrats :)
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice