1. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    Solutions and more information may already be available.

Pessima bug

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Kueso, Aug 17, 2019.

  1. Kueso

    Kueso
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2016
    Messages:
    3,327
    alright, this is with my mod WBIMP, but i have absolutely no idea whats happening
    the pessima seems to be using the old pre-update body, despite nowhere in my files is there custom pessima body using the old model in the .dae or is it entered in any jbeams.
    cleared cache and every other normal step, but nothing seems to be working.
    i do have a jdm body, but it just uses the already ingame pessima body- and besides, it affects all pessimas, whether they have mod parts on them or not.
    really weird.
    i can send over the file to someone who knows what their doing, and i can trust.
    thanks for helping

    screenshot_2019-08-16_15-33-29.png screenshot_2019-08-16_15-33-52.png
     
    • Informative Informative x 1
  2. Alex_Farmer557

    Alex_Farmer557
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 28, 2016
    Messages:
    2,874
    i had this with the miramar, try verifying the game files in steam
     
    • Informative Informative x 1
  3. Kueso

    Kueso
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2016
    Messages:
    3,327
    it just keeps getting stuck on 0%
    no matter how long i leave it for
     
  4. Kueso

    Kueso
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 14, 2016
    Messages:
    3,327
    please people
    this still isnt resolved
     
    • Informative Informative x 1
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice