1. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    0.23 Bug Reporting thread
    Solutions and more information may already be available.

Roamer Texture Bug

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by SLAV BOY, Apr 1, 2021.

  1. SLAV BOY

    SLAV BOY
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    20
    i dont' know what this is but its a texture glitch on the roamer
    :confused:
     

    Attached Files:

    • 20210401191208_1.jpg
  2. coolusername

    coolusername
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 22, 2014
    Messages:
    3,654
    Well it says in top right corner, if you speak german!
    Too much and most likely outdated mods!

    Why do we have to go through this every day?
     
    • Agree Agree x 1
  3. SLAV BOY

    SLAV BOY
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    20
    I have now deleted a couple outdated mods and i also Have no mods that use roamer jbeam or textures
    --- Post updated ---
    And yes i speak german and i dont mind the message in the picture because my performance is reduced yeah' But i can still enjoy the game
    --- Post updated ---
    And i forgot that i have very few outdated mods
     
  4. MatGamerPL299

    MatGamerPL299
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 12, 2020
    Messages:
    35
    1. Uninstall every outdated mod unless you really need it
    2. Clear cache using the "Deep cleaning" option
    3. If you have a little amount of mods (around 30), disable one mod, reload the map and see if this fixed the problem
     
  5. SLAV BOY

    SLAV BOY
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 8, 2020
    Messages:
    20
    The Roamer works now
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice