1. Before reporting issues or bugs, please check the up-to-date Bug Reporting Thread for the current version.
    Solutions and more information may already be available.

Vehicle/Map Spawning Issue

Discussion in 'Troubleshooting: Bugs, Questions and Support' started by Venomox, Feb 20, 2014.

  1. Venomox

    Venomox
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    112
    I'm having a critical issue here. All the vehicles I've downloaded off the forum spawn, but nothing is there. And the terrains just give me errors not being able to create a resource. When I go to manually update the game it says I'm up to date. Does anyone have an idea what's going on?
     
  2. Venomox

    Venomox
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    112
    Devs,

    I'm still having the same problem. Maybe the update will fix it when we get it. In the mean time, it's pretty irritating (and demotivating) to not be able to enjoy any community content whatsoever. I see I'm not the only one with this issue either.
     
  3. nathan12276

    nathan12276
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 14, 2013
    Messages:
    173
    Have you tried re-installing the game?
     
  4. Jack Attack

    Jack Attack
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 21, 2013
    Messages:
    232
    Did you them correctly? Make sure to use the folders inside the zips, and not the zip files themselves. Did you put maps in your levels folder and vehicles in your vehicles folder.
     
  5. mike22

    mike22
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    340
    I'm not trying to bust your balls, but it has to be something exclusive to your directory structure or something like that. For instance, if a terrain is supposed to be in levels\terrainDL and you have it in levels\terrainDL\terrainDL, I imagine it would give the type of errors you're seeing because the downloaded terrain is only looking to load files in levels\terrainDL.
     
  6. Venomox

    Venomox
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 5, 2012
    Messages:
    112
    I have my terrains in the level/xxx and vehicles in vehicles/xxx
    Tried re-installing 3 times
    It all works on my laptop just fine, which is why I'm frustrated.
     
  7. mike22

    mike22
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 21, 2014
    Messages:
    340
    Weird, do both computers use the same operating system ?
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice