1. GPU Fatal Error? Intel HD Graphics 620/630 Crashes? Help us solve them!
    Dismiss Notice

0.17 Discussion thread

Discussion in 'General Discussion' started by synsol, Aug 16, 2019.

  1. Jaime Palmer

    Jaime Palmer
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2017
    Messages:
    95
    I rather to have destructible guardrails , so when you lose the control, at certain speed the guardrail will jus decelerate you a bit but you will tear off the guardrail. That would be awesome. I know there's a mod (or is official?) that you can spam, but I have no patience to place them in the correct place and I will spend hours to place them for 1 minute of fun...
     
    • Agree Agree x 1
  2. HumanTarget

    HumanTarget
    Expand Collapse

    Joined:
    May 29, 2014
    Messages:
    860
    The hotfix disabled/removed like 90% of my mods i had installed. The only remaining ones are a few maps. (All of them are missing thumbnails) All cars are gone tho. They all still exist in the folders, but not in game. I verified game files too.

    Edit: Deactivating all mods then reactivating all fixed it
    Edit 2: Relaunching the game broke all mods again
     
    #422 HumanTarget, Aug 19, 2019
    Last edited: Aug 19, 2019
  3. JackCossack

    JackCossack
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 16, 2012
    Messages:
    49
    So, if you set a vehicle towing a trailer as a traffic vehicle, then the attachment points the player's vehicle might have (the fifth wheel, or the tow hook) will glow whenever that traffic vehicle is respawned.

    Also, it seems like not all vehicles support respawning with a trailer attached. For example, A LeGran Towing Package respawns with a trailer no problem, a Gavril T65 also respawns with a semitrailer (although, if used as a traffic vehicle, it more often than not drives off *before* the trailer gets to attach itself), but a Gavril D35 does not respawn with the attached trailer at all.
     
  4. Alex [ITA]

    Alex [ITA]
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    417
    Hey all, I've done some investigation on my mods.
    Apparently the GPACK by Godzilla! causes all the glass textures on the Gavril Roamer not to load, resulting in errors in the console and a "NO TEXTURE" message on every window and on the gauge cluster.
    The Gavril D15 Runner causes the Roamer glass to break.
    I hope this small post helps someone with similar problems.
     
  5. Unknown_Hummer

    Unknown_Hummer
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 4, 2016
    Messages:
    8
    I´ve noticed a bug about a year ago but anyway: The range key (hi/low range gearbox) does not work as a "lever", it thinks it is a button even if it isnt. (I use the SKRS shift knob). Can you add this to the settings list?

    Love the game, can't get enough of it :D
     
    • Agree Agree x 1
  6. (GNG) [S.PLH] wearyNATE15

    (GNG) [S.PLH] wearyNATE15
    Expand Collapse

    Joined:
    Oct 15, 2015
    Messages:
    1,264
    GPack doesnt break anything for me...?
     
  7. Confused_Deer43

    Confused_Deer43
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 8, 2013
    Messages:
    311
    Awesome update! I'm noticing smooth as silk framerates all round, italy still remains the toughest to run imo.
    I started this update with a clean reinstall since I knew a certain mod would conflict, and I haven't had any issues with the new maps. Only thing is previously mentioned, that the AI takes corners too sharply sometimes and tends to crash into things on the inside, also, is the police limited to a certain speed limit? it feels like they're limited to around 70kmh or so, like the traffic.
     
  8. teetee599

    teetee599
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 25, 2018
    Messages:
    73
    Hey do you have any info for the first problem for people who are using intel and not niVidia?
     
    • Agree Agree x 1
  9. GOP228(Андрей)

    GOP228(Андрей)
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    96
    The game does not start A window appears where you can clear the cache and so on, but when I click the launch game button, nothing happens, the game does not start


    Reboot did not help
    Clear the cache too
    Reinstalling the game too
    Safe mode too

    P.S

    I solved the problem
    It turned out that in the locales folder there were files in which there were Russian symbols
     
    #429 GOP228(Андрей), Aug 20, 2019
    Last edited: Aug 20, 2019
  10. zestyfolfdude

    zestyfolfdude
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    2,246
    Restart your pc
     
  11. GetRekt420

    GetRekt420
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 28, 2019
    Messages:
    13
    Awesome update! I get a massive performance increase on east coast from 20 to 35fps on my potato PC! runs way better now.
     
  12. GOP228(Андрей)

    GOP228(Андрей)
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    96
    It did not help
    Clear the cache too
    Reinstalling the game too
     
    #432 GOP228(Андрей), Aug 20, 2019
    Last edited: Aug 20, 2019
  13. zestyfolfdude

    zestyfolfdude
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    2,246
    Seems like it’s still on your end.
     
  14. GOP228(Андрей)

    GOP228(Андрей)
    Expand Collapse

    Joined:
    Dec 23, 2015
    Messages:
    96
    I do not understand :D
     
  15. spencerm25251

    spencerm25251
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 23, 2019
    Messages:
    33
    thank you for posting this but I don't use a Nvidia GPU. I use an Intel HD GPU 620 and this issue has been popping up on it aswell. how could I fix this on my laptop? it used to run beamng near perfectly, rarely ever crashing even on West Coast USA. ive noticed that performance has gotten even better with the update, that is until I try to respawn my car. there was a new gpu driver update sent out by Intel at the beginning of august but I haven't had the issue until the update, like other users. any help would be greatly appreciated.
    -thank you, from an average Canadian :)
     
    • Agree Agree x 1
  16. MrCin

    MrCin
    Expand Collapse

    Joined:
    Feb 26, 2018
    Messages:
    611
    Screenshotfrom2019-08-1922-18-02.png
     
    • Like Like x 1
  17. NOCARGO

    NOCARGO
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2019
    Messages:
    255
    Ah.. I just closed it and opened it again and that seems to work fine.


    Hope you like the example, sorry video quality sucks
     
  18. supercharge71

    supercharge71
    Expand Collapse

    Joined:
    Jan 14, 2017
    Messages:
    250
    The performance of the game has improved dramatically! I can actually have 4-5 cars on screen and still get playable frame rates. One to two cars I get 55-60 fps, this is fantastic. I greatly appreciate the time put in for optimization devs!
     
    • Agree Agree x 1
  19. arnok19

    arnok19
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 28, 2018
    Messages:
    147
    Since yesterday night, I was trying to fix the bugs in the Atlanto map and I found out that the zones and portals are not changing the colors after entering. Then I decided to load Italy map and go to the tunnel which also uses Z&P and there too it's not working.
    I even cleared the cache still it's not working.
     

    Attached Files:

  20. Nicelittle

    Nicelittle
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 27, 2017
    Messages:
    674
    Just noticed this little thing:
    20190820100023_1.jpg
     
  1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
    By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
    Dismiss Notice