1. This site uses cookies. By continuing to use this site, you are agreeing to our use of cookies. Learn More.
  2. Stuck, Having problems with creating your mod? Let us help you: Mod Support

Released Crash Junctions 0.54

Destruction-Oriented Map and Scenarios.

  1. byotix

    byotix
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    232
    Is it possible to put the streetcar on the rails?
     
  2. BugHelppperrrr

    BugHelppperrrr
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 26, 2016
    Messages:
    75
    uh Streetcar is broken
     
  3. choobfin

    choobfin
    Expand Collapse

    Joined:
    Apr 1, 2016
    Messages:
    4
  4. Occam's Razer

    Occam's Razer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    649
    No, the streetcar has a wheel structure that has to be placed underground; it's not like a normal train. If you're really lucky, you can occasionally F7 it to the exact right spot, but for the time being I'd recommend playing with it in the 'Streetcar Test' scenario.

    As with any bug report, you're gonna need to give me a little more than that. 'Broken' could mean that the vehicle in question raises an error, that it collapses or has some other physics issue, that it doesn't run in scenarios that it should be running in, etc.

    Thanks, though it is more of a permanent solution than a workaround; barring any major changes in level files, I won't have to fix it again from here on out.
     
  5. byotix

    byotix
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 13, 2017
    Messages:
    232
    Thanks Alot!
     
  6. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    102
    There seems to be a problem with CrashJunctions in my computer.
    I am currently running on version 0.9.5 of BeamNG.
    I have tried running it in safemode, but nothing works. I have also checked if i had previous versions of CrashJunctions, but I don't.
    What might be the cause of this? No one seems to be having any problems as of the moment.
     
  7. Occam's Razer

    Occam's Razer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    649
    Sorry for the late reply, but you're going to have to give me more information on what exactly the problem is. Is it the framerate? Is the level crashing the game on load? Is the level working properly, but the scenarios aren't showing up? What does the console say?

    I'm not promising a solution, but I'll give it a go.
     
  8. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    102
    Sorry about that. I'll explain what happened.
    What happens is that in the loading screen, when it goes to "Constructing buildings" or "Import complete", the game just hangs/freezes.
    This usually happens for a while when I load the map. But I once left it loading for about an hour, and it just stayed frozen. Not even the loading circle was spinning.
    I am not aware of any mods that may conflict with this mod. This mod seems very independent, so I doubt it will meet problems like these.
     
  9. Occam's Razer

    Occam's Razer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    649
    I'm actually familiar with that happening, I experienced it pretty frequently before the last update when working on Garfield Heights. I never found a perfect solution to the problem, but I generally had more luck running my map after clearing the cache. If you've got mods of your own and don't want to clear the cache altogether, go to Documents>BeamNG.drive> whichever-version-number-you're-running>levels and delete the crashJunctions folder. And just to make doubly sure, there is a version that I released to adapt the scenarios over to 0.9. Maps are supposed to be backward compatible, but the new version of the map matches the new file structure, in case that might make any difference.
     
  10. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    102
    *sigh*
    Well, clearing the cache and redownloading the mod never seems to work. Not even once :\
    So this is a BeamNG problem, huh. I guess we should just wait and see if the next update might solve this problem.
     
  11. Dogmatius

    Dogmatius
    Expand Collapse

    Joined:
    Nov 2, 2014
    Messages:
    7
    Love that big parking complex you made.. Wish it were available as a scalable world object so you could place it in any map you like. It would be awesome for drift events and races. Nice work.
     
  12. Daniel W. (MJ4Lyfe)

    Daniel W. (MJ4Lyfe)
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    490
    Every time I play the first Scenario, the Covet doesn't appear. Everything runs its course correctly until you crash, and nothing happens. You can even control your car.

    Looked in the Console and nothing was out of order.

    I also cleared cache multiple times, and nothing different happened...
     
  13. Occam's Razer

    Occam's Razer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    649
    I'm sorry that you're having trouble running the scenario, and thank you for trying multiple solutions before coming to me, but I'm afraid I don't know what could be happening here or how to fix it.
     
  14. Daniel W. (MJ4Lyfe)

    Daniel W. (MJ4Lyfe)
    Expand Collapse

    Joined:
    Mar 31, 2017
    Messages:
    490
    Okay, thanks for replying! Probably something conflicting with it, but I have like, 1,000 mods and I'm lazy, so rip. BTW I only tried the first and I think I tested the 2nd or 3rd one, but the 2nd and 3rd worked fine.
     
  15. DAYTONAAAAA

    DAYTONAAAAA
    Expand Collapse

    Joined:
    Jun 14, 2016
    Messages:
    102
    It's me again.
    I assume this thread isn't dead, since it's only two months since the last post (I consider 6 month old threads as dead).
    I want to ask regarding the fact that I still can't use majority of the scenarios you made.
    I also discovered something: I can't seem to be able to launch any scenarios that have too many cars.
    The Streetcar test was playable for me, as well as that one where your car shuts down.
    Do you experience this, too?
     
  16. zestyfolfdude

    zestyfolfdude
    Expand Collapse

    Joined:
    Sep 18, 2016
    Messages:
    1,041
    a thread with one month since the last post is a bump. Also there might have been some stuff in the update that changed scenarios. Bug fixes, added content, etc etc.
     
  17. Occam's Razer

    Occam's Razer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    649
    The project is still a work-in-progress. I've recently moved, and since getting my computer set back up I've been distracting myself with other projects. I do have some work in on the next Crash Junctions update or two, though, so you're fine posting here.

    But, no, I can run pretty well every scenario I've got here. Streetcar test and the Meeting (the two you mention in your post) have only two vehicles per, so I'd say it's likely a hardware issue.

    That having been said, the update broke at least a few lines of code for every scenario, so I'll have to update that before anything else.
     
    • Informative Informative x 3
  18. Occam's Razer

    Occam's Razer
    Expand Collapse

    Joined:
    Aug 7, 2013
    Messages:
    649